Kerstshoppen in Newcastle!

Reizen door Redactie Ze.nl

In Newcastle, de winkelhoofdstad van Engeland, vind je de leukste en meest originele cadeaus en daarnaast ben je er ook nog eens even lekker tussenuit!

Eindeloos winkelen
Kerstshoppen in Newcastle is echt een aanrader. Je vindt hier vele trendy winkels, prachtige warenhuizen en typisch Engelse kerstmarkten. Al vanaf half november is de stad helemaal in kerstsfeer. Vlak buiten het centrum vind je het grootste winkelcentrum van Europa. Met meer dan 300 winkels, restaurants en zelfs een klein pretpark. Voor de lunch ga je naar een gezellige pub of juist naar één van de hypermoderne cafés.

Reizen in stijl
Voorafgaand aan het kerstshoppen kom je aan boord meteen in de stemming. Geen reisstress, maar direct ontspanning. Het schip is feestelijk aangekleed en staat garant voor comfort en vermaak. Geniet van de gastvrijheid van de chefkoks, het live entertainment, ga naar de bioscoop of waag een gokje in het casino. En dan naar bed om de volgende ochtend uitgerust in Newcastle aan te komen. Na een uitgebreide winkeldag ben je weer van harte welkom aan boord voor een even ontspannende terugreis.

Programma
Dag 1:
17.30 uur Vertrek van IJmuiden naar Newcastle.
Dag 2: 09.00 uur Aankomst in Newcastle en aansluitend bustransfer naar het centrum van de stad. Hier heb je de hele dag ter vrije besteding. Om 15.45 uur bustransfer terug naar de terminal waar het schip om 17.00 uur vertrekt.
Dag 3: 09.30 uur aankomst in IJmuiden.

Normaal betaal je 84 euro voor dit leuke uitje, maar Ze.nl heeft in een samenwerking met DFDS Seaways een speciale aanbieding: vanaf 59,- p.p.!

Vetrekdata
November
16, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 30

December
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 22

Inbegrepen

  • Twee overnachtingen aan boord in een hut naar keuze met douche en toilet
  • Uitgebreid avond entertainmentprogramma aan boord
  • Bustransfer terminal - centrum Newcastle v.v.
  • Reisinformatie en reisgidsje over Newcastle


Optioneel bij te boeken

  • Bustransfer Amsterdam CS - terminal IJmuiden v.v. 13,- p.p.
  • Parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein bij de terminal in IJmuiden 12,- per auto
  • Culinair pakket aan boord, 2x diner- en 2x ontbijtbuffet, 84,- p.p.
  • Luxueuzere hutaccommodatie aan boord v.a. 5,- p.p. per enkele reis

Op alle reizen van DFDS Seaways zijn de ANVR Reisvoorwaarden van toepassing. Informatie en tarieven zijn onder voorbehoud van omissies en drukfouten

Surf voor meer informatie en voor boekingen naar dfds.nl/ze8 en bespaar 15,- reserveringskosten of bel 0031 255 54 6666 onder vermelding van ZE8.