Vegas part 3: Shopping time!

Reizen door Marieke_B

Zondag 19 oktober
Na de fantastische zaterdagavond deden we het zondagochtend rustig aan. Het is hier immers zo'n 28 graden overdag, dus moet daar bij thuiskomst in Nederland natuurlijk wel wat van te zien zijn. We relaxten dan ook heerlijk in onze bikini's aan het zwembad, lazen een boekje en bruinden vooral lekker bij.

Met een flinke buidel aan zakgeld was het 's middags tijd om de grote shopping malls te ontdekken. Voor fashionista's is Las Vegas een echt shopwalhalla, van ontzettend dure merken tot zeer goedkope winkeltjes; hier kun je je helemaal uitleven! De vier mannen speelden een pokertoernooi in The Venetian, terwijl Sjoerd met ons meiden op shopmissie ging. Allemaal hadden we ons eigen boodschappenlijstje, wat we gretig afwerkten.

In de shopping mall Fashion Show gingen we dan ook los. In de Zara deed ik mijn eerste aankoop, een leuk gestreept jurkje. Met een legging en laarzen eronder helemaal Marieke-style, volgens Jet en Marcella! :) Daarna zwierven we wat door de mall, onze ogen uitkijkend naar al het moois. Natuurlijk kwamen we ook een aantal Starbucks tegen (op elke straathoek zit er eentje en ook in de malls vind je er verschillende)!

Toen we arriveerden bij een kledingzaak genaamd Abercrombie & Fitch, ging ik helemaal los. Op de website had ik de collectie van dit Amerikaanse merk al bewonderd, in de winkel leek ie alleen maar mooier. ONGELOFELIJK! Het grootste deel van mijn zakcentjes heb ik dan ook bij deze winkel gespendeerd: twee T-shirts, een blousje, een gebreid vestje en een lekker joggingvest met capuchon. Ik had nog veel meer gezien, maar helaas liet mijn budget dit niet toe en moest ik een aantal kledingstukken terugleggen... :( Volgens Jet heeft A&F ook een online shop, zodat ik bij thuiskomst lekker verder kan shoppen. Heerlijk! Alle 10 de personen hier in het huis zijn al geslaagd bij deze geweldige zaak, die zo'n 5 vestigingen (misschien nog wel meer) alleen al in Vegas heeft.

Jet en Marcella gingen los in de volgende kledingzaak Forever21, maar uit voorzorg ging ik daar maar niet meer naar binnen. Ik zou er toch alleen maar geld uitgeven dat ik niet meer had! Op mijn lijstje staan namelijk nog Allstar-gympen en een Adidas-trainingsbroek, dus dat heeft prioriteit. Sjoerd wilde graag de nieuwste laptop van Apple (MacBook Pro) kopen, dus ging ik gezellig met hem mee. Ik ben nogal een gadgetfreak, dus heb ik samen met hem staan kwijlen in de Apple Store. Wauw! Die nieuwste iPodjes Nano zijn ook niet verkeerd... NEE MARIEK, JE HEBT AL EEN IPOD, HOOR IK MIJN MOEDER NU DENKEN. Met Manon kocht ik bij Godiva nog een paar overheerlijke chocoladebonbons en scoorde ik voor mijn lieve broertje bij een sportzaak een honkbalpetje van de LA Dodgers.

De dag was alweer om, dus de shopmissie moet een andere keer worden voortgezet. We werden namelijk op tijd thuis verwacht om met z'n allen lekker te gaan eten. De bestemming was Applebee's, een food-keten waar je typisch Amerikaanse steaks, chicken, ribs, nachos & salads kunt eten. Amerikanen bereiden al hun maaltijden met ontzettend veel vet en serveren alles in extreem grote porties, dus zaten we al snel vol van het lekkers. Een toetje ging er bij mij niet meer in, wat voor degenen die mij kennen een grote verrassing zal zijn! :) Opvallend is ook dat je in Amerika een (enorm groot!) glas fris bestelt en dat deze vervolgens GRATIS onbeperkt wordt aangevuld. Ideaal!

Na onze buikjes rondgegeten te hebben, gingen we weer op huis aan. We waren zelfs te moe en voldaan om nog in de jacuzzi te gaan; shoppen is ook gewoon heel erg vermoeiend...