Celebs spotten in Vegas!

Vrije tijd door Jet
De meeste mensen denken dat ze de meeste kans hebben om een celeb als Justin Timberlake, Paris Hilton of Britney Spears te spotten in de hippe nachtclubs van Las Vegas. Vol hoop wachten ze om een glimp van hun idool op te vangen. Slecht nieuws, ze kunnen lang blijven wachten... De meeste celebs gebruiken namelijk de achteringang en worden naar een speciale VIP-ruimte gebracht waar zij feesten tot in de late uurtjes.

Waar je meer kans maakt om een VIP te spotten, is een plek waar iedereen het liefst zo snel mogelijk uit wil: het vliegveld. Als je arriveert in of vertrekt van Las Vegas, hou je ogen open! Grote kans dat je J.Lo of Brad Pitt voorbij ziet lopen. Vele mensen gingen je al voor. TIP: zie je paparazzi staan, loop even naar ze toe en vraag op wie ze aan het wachten zijn. Vaak hebben zij een tip van iemand gekregen en voor een klein geldbedrag willen ze je vaak wel inlichten.

Eén van de beste plekken om celebs te spotten, dit zal je misschien niet gelijk verwachten, is heel simpel: de poker room! Poker is hot, ook onder de celebs! Zij spelen vaak poker tussen de 'gewone mensen'. Je zult hier dus de meeste beroemdheden vinden... Dat wordt dus poker spelen dames! Gelukkig heeft Ze.nl een mini-cursus voor je in de aanbieding!