Vegas by night!

Vrije tijd door Jet

 

Privé
Mooie, ruim opgezette, club waar een fijne sfeer heerst. De grote dansvloer is rond 23.00 uur al helemaal vol met mensen die uitbundig aan het dansen zijn. Ze.nl is fan van deze club!
Waar? Planet Hollywood
Wanneer? Maandag, vrijdag, zaterdag
Muziek? Top 40, hip-hop

Pure
Deze club is hipper dan hip. Leuk om te weten: de twee eigenaren zijn Celine Dion en Shaquille O'Neal. De club telt twee verdiepingen en heeft een terras met mooi uitzicht over The Strip. Toch is de redactie van Ze.nl niet erg onder de indruk van Pure. Hoewel het er prachtig uitziet, is het er TE vol en de sfeer is er niet fijn: mensen vinden zichzelf wel erg leuk (lees = dikke lelijke mannen met VIP-tafeltjes met grote flessen champagne en trashy meisjes met te korte rokjes).
Waar? Caesars Palace
Wanneer? Dinsdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Muziek? House, rock, hip-hop

Jet
Op dit moment is Jet the place to be. Een bezoekje aan deze tent is een gegarandeerd succes. De club is tot in de puntjes verzorgd en daarom een absolute must om te bezoeken.
Waar? The Mirage
Wanneer? Maandag, vrijdag, zaterdag
Muziek? Top 40, hip-hop, rock, house

Coyote Ugly
Much better than the movie ever was. Net als de gelijknamige film ('Can't Fight The Moonlight') zijn hier veel sexy dames in de bediening aanwezig en klimmen ze zo nu en dan de bar op! Hihaaa cowgirl!
Waar? New York New York
Wanneer? Elke dag
Muziek? Een jukebox met o.a. Kid Rock, Metallica, Aerosmith en Mary J. Blige

VooDoo Lounge
Deze club moet je echt gezien hebben! Ga met de lift naar de 52ste verdieping en laat je verbazen. Vanaf het terras van deze club heb je namelijk een WAANZINNIG uitzicht over heel Las Vegas. Met al die duizenden flikkerende lichtjes weet je even niet wat je moet zeggen... De club zelf is een stuk minder hip dan de andere clubs, maar de sfeer is er wel fijn en het uitzicht spectaculair. Aanrader dus!
Waar? Rio
Wanneer? Vrijdag en zaterdag
Muziek?  Binnen vrolijke live muziek en buiten van alles en nog wat (zelfs Fedde LeGrand horen we voorbij komen!)

Pussycat Dolls Lounge
Láng voordat The Pussycat Dolls hun eerste hit met Don't Cha scoorden, traden ze al op in hun vaste nachtclub in Las Vegas. En nog steeds. Het leuke is dat celebs als Christina Aguilera, Paris Hilton, Scarlett Johansson en Eva Longoria regelmatig meedansen.
Waar? Ceasars Palace
Wanneer? Maandag, vrijdag, zaterdag
Muziek? Pussycat-style

Tao
Een super-de-luxe  club met Aziatisch tintje. Paris, Jessica Simpson, Britney, Madonna, Bono en Jamie Foxx gaan er regelmatig eten en dansen...
Waar? The Venetian
Wanneer? Donderdag, zaterdag
Muziek? hip-hop, house

Studio 54

Deze club is bekend over de hele wereld. Al een uur voordat de deuren open gaan, begint zich een lange rij te vormen. Hier zijn wel 4 dansvloeren te vinden!
Waar? MGM Grand
Wanneer? Dinsdag t/m zaterdag
Muziek? Disco, techno, hip-hop, top 40, house

Naast deze clubs zijn ook de Risqué, de Lax, de Rain en de Ghostbar erg de moeite waard!

LET OP:
Houd er rekening mee dat je OVERAL je ID moet laten zien! 

In een spijkerbroekie en simpel shirtje kom je absoluut niet binnen. Dus trek je mooiste jurkje aan en haal die pumps uit de kast!

Ga niet zomaar aan een tafel zitten, want dat kost je tenminste 1000 dollar. Ja, je hoort het goed. Voor een tafeltje moet je 1000 dollar neerleggen. Maar dan krijg je er natuurlijk wel een fles champagne bij!

Houd er rekening mee dat de wachttijden erg lang kunnen zijn (ongeveer 2 uur), dus ga lekker vroeg op pad. De clubs zijn in tegenstelling tot Nederland al rond 23.00 uur vol!

TIP:
Doe eens lekker gek en laat je van club tot club vervoeren in een Hummer-limo! Ervaar the lifestyle of the rich and the famous...

Kijk goed om je heen: grote kans dat je in één van deze clubs celebs tegenkomt!