Zo spot je een player binnen no time

Relaties door Shiri
Players lijken op het eerste gezicht heel oprecht, met de nadruk op het eerste gezicht. Je vindt zo’n man spannend en charmant. Maar diep in je hart weet je best dat hij een slechte partij voor je is. Zo spot je een player! 

Bij een player is er een grote kans dat je met een gebroken hart achterblijft. Misschien was je te goedgelovig, misschien speelde hij het spel te goed en misschien kende je deze spelregels niet voldoende. Wij sommen de herkenningspunten van een player hieronder nog eens even voor je op. Zo spot je de player in no time!


Rode vlaggen:

- Hij doet moeite voor je, maar nooit volledig. Hij zal niet bepaald stad en land voor je afreizen om je te zien. Hij ziet je alleen wanneer het hem uitkomt. Je bent niet echt een prioriteit voor hem.
 
- Hij lijkt oprecht geïnteresseerd in je te zijn en de informatie die hij krijgt gebruikt hij om je te bespelen. Hij houdt nu eenmaal van spelletjes en wil je graag paaien.
 
- Hij stelt je op je gemak en hij zegt kwetsbare dingen over zichzelf.
 
- Hij zegt alles waarvan hij denkt dat je het graag wilt horen. Voorbeelden hiervan zijn: “ik wil me graag settelen,” of “ik wil een gezin stichten.” Maar echt niet dat hij dat meent. 
 
- Door zijn gladde, overtuigende praatjes zou je kunnen denken dat hij verliefd op je is. Maar zijn gedrag komt niet overeen met zijn romantische woorden. Hello mindfuck.

 
- Zijn penis is zo ongeveer versleten, hij heeft met heel veel vrouwen het bed gedeeld. Dit aantal heeft hij hoogstwaarschijnlijk ook geteld.
 
- Afspraken die hij met je heeft, zegt hij op het allerlaatste moment. Vrienden of andere onbenullige dingen verkiest hij boven jou.
 
- Als jij hem aanspreekt op zijn gedrag is er een kans dat hij compleet van de aardbodem verdwijnt, of hij maakt zijn excuses zo dat jij je schuldig voelt.
 
- Hij komt niet heel betrouwbaar op je over.
 
- Hij heeft veel smoezen, trucjes en excuses die zijn gedrag kunnen verklaren. 
 
- Hij doet alsof hij zijn leven wilt verbeteren.
 
- Hij doet geheimzinnig met zijn telefoon. Nooit een goed teken! Hij communiceert waarschijnlijk met talloze vrouwen en wil niet dat jij hier weet van hebt.
 
- Het lijkt wel alsof hij niet publiekelijk met je gezien wilt worden.

Wat te doen als je een player hebt gespot?

- Besef dat je hem niet kan veranderen. Bedenk geen excuses voor zijn gedrag. Dit is wie hij is.
 
- Jouw gevoelens zijn niet zijn gevoelens. Besef dat hij niet serieus is. Zijn gedrag komt niet overeen met zijn mooie woorden.
 
- Besef dat als hij echt gek op je was, je niet zou verbergen maar juist met je zou pronken.
 
- Besef dat je voor hem niet meer bent dan een uitdaging (voor even) en een wegwerpartikel.

 
- Kap het contact af.
 
- Als je het afkapt is er een kans dat de krokodillentranen komen. Hij zal zelfs zeggen dat hij van je houdt en dat je zijn soulmate bent. Mooie praatjes, maar zijn gedrag komt niet overeen met zijn beweringen.
 
- Iedereen kan in de val van de player trappen, maar je omgeving ziet de rode vlaggen waarschijnlijk eerder dan jij. Praat erover met je vriendinnen. 
 
- Realiseer je dat niet alle mensen goed zijn en niet alle mensen goede bedoelingen hebben.
 
- Let it go, hij is niets voor jou.
 
Heb jij ooit eens te maken gehad met een player?