Workshop: maak je eigen bonbons!

Vrije tijd door Martine

Pâtissier Micha is de droom van elke vrouw, dankzij één van de workshops die hij geeft. In drie uur leert hij je de heerlijkste bonbons en slagroomtruffels maken. Natuurlijk niet door je lijdzaam te laten toekijken, maar door je aan het werk te zetten. Met je vriendinnen maak je zo in een middagje tijd vier verschillende soorten bonbons: van truffel tot marsepeinbonbon, al dan niet met een lekker likeurtje erdoorheen. En let wel: écht lekkere bonbons krijg je natuurlijk alleen als je tussendoor proeft waar je mee bezig bent!

Het leuke aan deze workshop is dat de bonbons echt helemaal door jou vervaardigd worden. Het is dus niet zo dat je even gauw een standaard vormpje vult met voorbewerkte materialen. Tempereren, het op de juiste temperatuur brengen van de chocolade om het te kunnen verwerken, het samenstellen van de vulling: onder begeleiding van de bevlogen Micha leer je het allemaal. En het leuke is: het receptenboekje mag je houden, zodat je het later ook zonder Micha kunt doen!

Niet zo'n choco-freak? Ook voor een workshop High Tea, bruidstaarten, desserts of friandises (zoete lekkernijen voor bij de koffie) kun je bij Micha terecht, zelfs op locatie!

Kijk voor meer info op www.michas.nl of mail naar info@michas.nl.