Woontrends op de Woonbeurs 2008

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Zoals ieder jaar wordt eind september het nieuwe woonseizoen begonnen met de Woonbeurs Amsterdam. Voor mij is dit het perfecte dagje uit om inspiratie en ideeëtjes op te doen voor de inrichting van mijn nieuwe huis. Misschien is het ook wat voor jou?

De Woonbeurs Amsterdam 2008 is volgens de website www.woonbeurs.nl niet alleen de belangrijkste bron van inspiratie op woongebied, maar er is ook heel veel te ontdekken en te beleven. Neem kennis van de laatste trends en interieurideeën, laat je persoonlijk adviseren, bekijk de nieuwste producten én neem deel aan één van de workshops. Bezoek demonstraties en signeersessies, ontdek de primeurs en krijg inzicht in de werkwijze van vooraanstaande designers.

Op de Woonbeurs Amsterdam pakken de woon- en buitenbladen van uitgeverij Sanoma uit met fantastische presentaties. Zo komt 101 Woonideeën met een recycle atelier en Ariadne at Home en VT wonen pakken uit met levensechte huizen. Eigen Huis & Interieur komt met een mobiel huis van Paul Linse en Erik Kuster laat More Than Classic tot leven komen. Home and Garden, Seasons en Tuin&Co slaan de handen ineen en realiseren Het Buitenhuis waar terras- en tuinadvies centraal staan.

Met korting naar de Woonbeurs
Kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam zijn via www.woonbeurs.nl in de voorverkoop te verkrijgen. Nu bestellen betekent een korting van maar liefst 20%! Normaal kost het entreebewijs 17 euro, in de voorverkoop zijn de kaarten slechts 13,50 euro (2 euro administratiekosten per bestelling). Bovendien krijg je op vertoon van je toegangskaart een woonblad naar keuze bij de woonbladenstand.

Praktische informatie
Wat: Woonbeurs Amsterdam 2008
Wanneer: dinsdag 30 september tot en met zondag 5 oktober 2008
Waar: Amsterdam RAI, hal 8 tot en met 11, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 22:00 uur, zaterdag t/m zondag van 10:00 - 18:00 uur.

Tip: Geen tijd voor een bezoekje overdag? Ook tijdens de avondopening staan de woonexperts voor je klaar met persoonlijke adviezen en informatie. Op de verschillende thematerrassen kun je heerlijke, trendy, warme en koude gerechten nuttigen.