FOTO'S: Première Gooische Vrouwen

Vrije tijd door Anneke

Al voordat de première goed en wel begonnen was, hadden honderden mensen zich verzameld bij het DeLaMar Theater in Amsterdam. En aan de rode loper stond een keur aan journalisten ongeduldig te wachten. Iedereen wilde wel een glimp opvangen van de BN'ers in hun mooiste creaties - en dan vooral van Linda de Mol en de andere hoofdrolspelers...

De BN'ers kwamen gelukkig in groten getale! Schitterend geklede dames als Nicolette van Dam, Bridget Maasland, Nikki Plessen, Tatjana Simic, Carice van Houten, Renate Verbaan, Heleen van Royen en nog vele anderen schreden over de rode loper. Ook de bekende heren ontbraken natuurlijk niet. We zagen onder andere Leco van Zadelhoff, Nick & Simon, Rene Froger, Mari van de Ven, Winston Gerschtanowitz and many more.

Maar de aandacht ging natuurlijk vooral naar de cast van Gooische Vrouwen. Ze werden onthaald als ware filmsterren. En groot gelijk ook, want de film is te gek (lees hier de recensie van Madelon)!

Kijk gauw mee naar de volgende foto's. Wie vind jij er het mooist uitzien?


Lies Visschedijk kwam helaas wat later, dus zij was er op de rode loper niet bij. Ondanks dat waren Susan Visser, Linda de Mol en Tjitske Reidinga natuurlijk de sterren van de avond!


Perfect couple: Winston en Renate

Jeroen van Koningsbrugge met zijn Marie-Claire Witlox

Nicolette van Dam zag er prachtig uit


Tatjana Simic met haar mannen (wie zal ze kiezen?)

Linda de Mol straalde de hele avond als geen ander van trots!

Patrick Kluivert en Rosanna Lima hadden hun outfit op elkaar afgestemd

Tjitske Reidinga met partner Vincent Croiset

Geen feestje zonder Patty Brard!


Wanneer ga jij naar de bios om Gooische Vrouwen te kijken?


Foto's: Anneke Ruys/ Brunopress