WIN: Make-over bij Anand!

Make-up door Redactie Ze.nl

De angst voor de schaar is vorige week weggenomen door Anand Aksel. In het kader van mijn modellenavontuur werd ik naar de salon van Anand in Noordwijk aan Zee gestuurd. Hij zou van mijn blonde pruik iets prachtigs maken. Licht bevend nam ik plaats in de stoel, mezelf verwijtend aankijkend: waar ben je aan begonnen?! Tegelijkertijd mezelf geruststellend: maak je geen zorgen, je bent in goede handen!

En zo geschiedde:
Anand legde mij uit dat ik wel blond was, maar over veel verschillende kleuren blond beschikte. Aangezien ik nog nooit (inderdaad, uit angst) mijn haar heb geverfd, kon ik niet anders dan de zon daar de schuld van geven. Al die tinten werden door de wonderkapper één kleur geven; één kleur blond zou namelijk sjieker staan. Na een peptalk werd ik onder handen genomen. Eerst geverfd, daarna laten intrekken, vervolgens heerlijk gewassen en toen... kwam de schaar er aan te pas. Voor ik het wist lagen mijn pas geverfde lokken sierlijk op de grond. Hoewel ik toch even moest slikken, had ik inmiddels wel vertrouwen in Anands kapkunsten gekregen. Toen hij me eenmaal het eindresultaat liet zien, was ik blij verrast. Nog steeds blond, nog steeds lang, maar net even iets sprankelender. Ik zag er werkelijk prachtig uit, klaar voor de strijd met mijn medemodellen!

Ze.nl mag een make-over bij Arti Hair Stylisten weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geupload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op de make-over. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Welke prijs heeft Anand vorig jaar gewonnen?

Mail je antwoord voor augustus naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op ze.nl en je adresgegevens. De winnaar krijgt persoonlijk bericht per e-mail.