Naughty girls love M.A.C.

Make-up door Redactie Ze.nl

Het werk van de kunstenares herken je aan de grappige en sexy Fafinettes: avontuurlijk en ondeugende meisjes met hartjes op de wangen! Daar is de M.A.C. zomercollectie dan ook op geïnspireerd; met ondeugende namen voor de lipsticks als Not So Innocent, Strawberry en Fun 'n' Sexy haal je de naughty Fafinette in jou naar boven!

Sexy Eyeshadow, Lipstick & Powder Blush
Verder bevat de collectie heel veel kleurrijke en glitterende eyeshadows; de namen Pink Venus, Prankster en You're Fresh spreken voor zich! Voor een finishing touch gebruik je deze zomer de M.A.C Beauty Powder Blush met geweldige tinten als True Romantic, Sweetness, Shy Beauty en Feeling. Laat alle felle kleurtjes in het doosje je niet afschrikken, want eenmaal op je huid gesmeerd, geeft het een subtiel en lief effect. De parelmoerglans geeft daarbij net dat beetje extra allure.

Collector Items
Speciaal voor de gelegenheid heeft Fafi tevens drie verschillende 'dolls' ontworpen; deze worden uitgegeven als ware Collector Items! Laat je deze zomer verrassen door de supermooie, ultrasexy Fafi-make-up van M.A.C., maar wees er snel bij want het is slechts een Limited Edition!