John van G - Beauty Full Gloss

Make-up door Jet

De lipgloss bevat namelijk een bijzonder ingrediënt: Maxi Lip TM. Hiermee wordt het lipvolume vergroot en krijg je echte Angelina Jolie-lippen. Daarnaast bevat de lipgloss hoogwaardige oliën om de lippen zijdezacht en soepel te maken en een glanzende wet-look voor een extra glamorous effect.

De lipgloss is heerlijk in gebruik, het heeft een fijne (vanille-achtige) geur, is niet plakkerig en blijft lang zitten. Je ziet echt dat je lippen er daadwerkelijk wat voller van worden. De lipgloss zit in een mooie, luxe verpakking en straalt daarmee hoge kwaliteit uit!

Je kunt Beauty Full Gloss kopen in verschillende kleurtjes: babyroze, zalmroze, zachtroze, klassiek roze, zacht oudroze en oudroze met een violette ondertoon.

John wie?
De John van G make-up is een grote en unieke collectie. Je kunt als klant zelf de kleuren van jouw keuze  uitzoeken en toevoegen aan jouw beautykit. Is er een kleur op of wil je eens iets anders, dan koopt je simpelweg één of meerdere nieuwe blokjes, zodat je beautykit altijd past bij je stemming of kleding. Handig vanuit milieu-oogpunt en prettig voor de portemonnee. Bekijk daarom ook snel eens de andere mooie producten van John van G!

De prijs van de Beauty Full Gloss bedraagt 11,90 euro per stuk. Wil jij 'm in jouw handtas? Kijk dan voor meer info en verkoopadressen op www.beautymagazine.nl.