Wandel voor Viva la Donna

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl

Wat is Viva la Donna?
Viva la Donna is drie jaar geleden klein begonnen en is nu uitgegroeid tot een groot internationaal initiatief. Oprichtster Corinne de Haas weet uit eigen ervaring wat voor impact kanker heeft. Zij ziet graag dat vrouwen die direct of indirect door kanker zijn getroffen, enigszins worden ondersteund. Haar stichting brengt die ondersteuning in de vorm van ontspanning.

Wat doet Viva la Donna?
Viva la Donna organiseert verwen-, make-over- en informatiedagen. Daarnaast worden er verwenpakketten verstuurd en is er de internationale Viva la Donna Day. Op deze dag stellen salons belangeloos hun deuren open voor een gratis verwenbehandeling. Ook de website van Viva la Donna biedt veel informatie voor vrouwen met kanker.

Wat kun jij doen om Viva la Donna te helpen?
Viva la Donna wordt enorm gewaardeerd en er is grote behoefte aan de initiatieven van de stichting. Er is alleen meer geld nodig om alle activiteiten te kunnen realiseren. Om Viva la Donna financieel te ondersteunen, wordt er op 14 september een sponsorwandeling geörganiseerd. Schrijf je in voor dertig euro en laat je sponsoren door je buren, vrienden, familie, relaties en collega's. Je kunt natuurlijk ook gewoon sponsoren in de vorm van een donatie zonder zelf mee te wandelen!

Ik wil meewandelen!
Als je je betrokken voelt, neem dan vooral een kijkje op de website van de stichting om te lezen wat je moet doen om je aan te melden voor de wandeling. Het is ook mogelijk om je als bedrijf aan te melden. Teambuilding en een sponsorloop gaan goed samen!

Kijk voor meer informatie op www.vivaladonna.nl