Professionele fotoshoot met ZeStudio!

Make-up door Redactie Ze.nl

Haal het model in jezelf naar boven met ZeStudio!

Kom naar één van onze studio's in Amsterdam (die allemaal goed bereikbaar zijn met auto en openbaar vervoer) en ervaar het leven van een fotomodel. De professionele fotograaf zet je er precies op zoals je bent en benadrukt jouw sterke kanten! We garanderen een topkwaliteit; bij ons geldt dan ook 'niet goed, nieuwe shoot'!

In de studio is een professionele visagiste aanwezig die (voor een klein bedrag) het mooiste in jou naar boven haalt. Op een professionele wijze verzorgt ze je haar en make-up en tovert je om in een echte beauty! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jezelf op te maken of om helemaal geen make-up te gebruiken.

Je kunt in je eentje op de foto, met je vriendje, familie, een groep vriendinnen of zelfs met je favoriete huisdier! Of misschien wil je een leuke foto van je zoon, zoals hiernaast! Alles is mogelijk en hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Door middel van de juiste belichting en visagie zorgen we ervoor dat je zo optimaal mogelijk, maar wel naturel, op de foto komt. De foto's worden dus niet gePhotoshopt of geretoucheerd, alles wat je ziet is echt en 100% jij!

Je mag je eigen kleding en accessoires meenemen naar de fotoshoot; 2 tot 3 setjes. Van je galajurk tot je sportoutfit, als het maar kleding is waar jij je goed in voelt!

Er worden in totaal ongeveer 40 foto's gemaakt die je in groot en klein formaat op cd-rom krijgt thuisgestuurd. De foto's in het kleinere formaat kun je makkelijk uploaden op bijvoorbeeld Ze.nl, Hyves, je eigen site of je datingprofiel. De foto's in groter formaat kun je gebruiken voor je portfolio (voor bijvoorbeeld een castingbureau) of je kunt de foto's uitprinten en inlijsten, voor jezelf of om cadeau te doen aan iemand.

Dit alles kost je slechts 79 euro! Dus trakteer jezelf of een vriendin vandaag nog op een echte fotoshoot! Leuk voor nu en later...