Nieuwste versiering: Dermal Anchor

Make-up door Marit

De dermal anchor is een onderhuidse piercing. Het leuke aan deze piercing is, is dat je hem overal kunt laten plaatsen, waar je wil! Wil je hem op je buik, dan kan dat. Wil je hem in je nek, op je schouder, of voor mijn part op je hand, dan is dat geen probleem. Geen plaats is te gek voor de dermal anchor, omdat je maar een klein beetje huid nodig hebt om hem te plaatsen.

Hoe werkt het?
Door middel van een punchnaald wordt een gaatje van 2mm in je huid gemaakt. Een klein plaatje wordt dan onder je huid geschoven, wat daar dan blijft vastzitten. Daar bovenop schroef je een juweeltje of figuurtje naar keuze, wat dan op je huid zit. Prachtig! Het leuke is, is dat je dit figuurtje zo vaak kunt wisselen als je zelf maar wil!

Feitjes
De genezingsperiode is korter dan bij een ander soort piercing: slechts 2 tot 4 weken.

Door de minimale kans op uitgroeien, kun je de piercing overal laten plaatsen waar je wil (denk eens aan je pols, of tussen je borsten!)

Door de veilige techniek kun je hem zelfs in een tatoeage laten verwerken (mooie glinsters in de ogen van die zeemeermin!) 

Het plaatsen doet niet meer pijn dan de plaatsing van een gewone piercing. 

De kosten bedragen ongeveer 80 euro.

Ik kan me voorstellen dat het hier en daar toch wel wat griezelig klinkt. Het meisje dat ik hierover sprak, was echter razend enthousiast. Haar piercings zien er prachtig uit en ze verzekerde me dat het helemaal niet zoveel pijn deed. Mijn interesse heeft het in ieder geval gewekt en ik vind het een serieuze overweging waard! Wie gaat er met me mee? En waar laat jij hem dan zetten?

Trotseer de dermal anchor!