Nieuwe serie: Gossip Girl

De maatschappij door Krista

Naast de nieuwe serie Dirty Sexy Money die onlangs is begonnen, komt NET 5 wederom met iets briljants, namelijk Gossip Girl. Op dinsdag 6 mei gaat deze geweldige serie, gemaakt door Josh Schwarts (de bedenker van The O.C.), vol intriges en drama van start...

De serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenserie van schrijfster Cecily von Ziegestar, ook bekend van de spin-off It Girl. De serie speelt zich af rond de levens van rijke New Yorkse Upper East Siders Blair Waldorf, Serena van der Woodsen, Nate Archibald, Chuck Bass en de in Brooklyn wonende niet zo populaire Dan en Jenny Humphrey. Ze zitten allemaal op dezelfde eliteschool en hebben te maken met gebruikelijk maar soms ook ongebruikelijke tienerproblemen.

Alles wat ze meemaken wordt in de gaten gehouden door Gossip Girl, een onbekende bron die iedereen op de hoogte houdt van de nieuwste roddels en intriges op haar immens populaire weblog. Een speciale en ontzettend leuke twist in het verhaal is bewaard voor de rol van de vader van Dan en de moeder van Serena.

De hoofdrollen zijn onder andere weggelegd voor Blake Lively (The Sisterhood of the Traveling Pants), Leighton Meester (24), Kelly Rutherford (Melrose Place) en Penn Badgley (The Bedford Diaries).

Dat wordt smullen dames!