Viktor Verhulst verrast fans met aankondiging eigen serie

Media door Alyssa

Fans van De Verhulstjes kunnen vandaag hun geluk op: Viktor Verhulst kondigt namelijk iets geweldigs aan. Naast zijn dj-werk en presentatieklussen gaat hij een totaal nieuwe richting inslaan: Viktor lanceert zijn eigen YouTube-kanaal. Wat kun je verwachten? Nou, De Verhulstjes 2.0, maar dan online!

Geen vlogs 

"Ik ben bezig met het opzetten van een YouTube-kanaal. Maar ik wil het niet te groots aanpakken. Ik heb gewoon een account aangemaakt op YouTube en ga daar video's plaatsen", verklapt Viktor in de podcast Achter De Schermen. Viktor benadrukt dat kijkers geen vlogs hoeven te verwachten. Hij heeft iemand ingeschakeld om alles voor hem te filmen. Hoe handig!

Helikopter lessen

"Er is niet echt een vast plan", onthult hij. "We zijn momenteel een soort behind-the-scenes serie aan het maken, voornamelijk gericht op het dj-gebeuren." Maar dat is nog niet alles! Viktor vertelt ook dat zijn helikopter lessen strakjes online te volgen zullen zijn.

Wanneer kunnen we de video's van Viktor Verhulst verwachten? 

"En dat is eigenlijk ons eerste doel, en daarna zien we wel", vervolgt hij. Wanneer de eerste video's precies zullen verschijnen, is nog een verrassing. "Misschien deze zondag, of de zondag daarna. Dat is het plan." Hij weet ook nog niet of er elke zondag een nieuwe video zal komen. "Dat moeten we nog bekijken. We gaan gewoon zondag van start en dan zien we wel."

Suggesties

En de naam van het kanaal? Daar heeft Viktor nog niet over nagedacht. "Misschien kunnen jullie suggesties doen", roept hij op.

Inkijkje eerste aflevering

Viktor geeft alvast een voorproefje van de eerste aflevering. "Ik heb dit jaar een kantoor in Antwerpen gekocht. Dat wordt een soort hoofdkantoor, de thuisbasis van het YouTube-kanaal. Ik geef een kleine rondleiding en van daaruit gaan we op avontuur. Het kantoor is momenteel nog behoorlijk leeg, met slechts een tafel en een stoel waar ik aan kan werken en een ingebouwde studio. Maar de komende maanden gaan we het gezelliger maken."

Lees ook: Exciting! Monica Geuze lanceert nieuw liefdesprogramma Power Koppel