Exciting! Monica Geuze lanceert nieuw liefdesprogramma Power Koppel

Media door Alyssa

Monica Geuze staat op het punt om weer een nieuw avontuur aan te gaan op Videoland. Na eerdere successen zoals Temptation Island, De Bachelor en haar rol als jurylid bij The Masked Singer, stapt ze nu in de wereld van het nieuwe programma Power Koppel.

Temptation Island 2.0

Het nieuws over Mo haar nieuwe programma komt naar buiten via televisie-expert Tina Nijkamp, die erover vertelt in haar podcast Tina’s TV Update. Tina onthult dat Power Koppel een programma wordt met een vergelijkbaar concept als een oud vertrouwd programma van Monica: Temptation Island, zij het nu dan met een twist.

Liefdestest

Waar Temptation Island draait om koppels die de verleiding moeten weerstaan, zal Power Koppel zich richten op het testen van hoe goed partners elkaar écht kennen, een soort liefdestest dus.

Monica zonder Kaj 

In tegenstelling tot Temptation Island zal Power Koppel gewoon in Nederland worden opgenomen, dus geen exotische eilanden op je televisiescherm deze keer. Opvallend is ook dat Monica Geuze de rol van presentatrice op zich neemt en dit zal gaan doen zonder haar bestie Kaj Gorgels. Het lijkt erop dat Kaj zich voorlopig even focust op het gezinsleven op Ibiza.

Nieuwe weg

Met de lancering van Power Koppel lijkt Videoland een nieuwe weg in te slaan, waarbij de focus meer ligt op het testen van relaties dan op het blootstellen aan verleiding. We zijn benieuwd naar dit nieuwe programma en natuurlijk naar het presenteerwerk van Mo!

Lees ook: Monica Geuze verdedigt Bachelor-Paul: 'Hij was niet dronken'