Cute! Love Island-Esmee en Cas vieren bijzondere mijlpaal

Media door Alyssa

Het klinkt als een sprookje: Love Island-deelnemers Esmee en Cas hebben elkaar gevonden in een zee van romantiek en vieren nu al een jaar lang hun gelukkige samenzijn. Deze bijzondere mijlpaal laten ze niet onopgemerkt voorbijgaan, vooral niet wanneer ze hun jubileum vieren op het idyllische eiland de Malediven.

One year of you

"Vandaag. Morgen. Voor altijd. ❤️ #oneyearofyou", deelt Esmee vol enthousiasme op haar sociale media, vergezeld van hartverwarmende foto's van Cas. En waar anders dan op de Malediven kan zo'n liefdesverhaal beter tot bloei komen? Het paar geniet volop van de zon, zee en strand, omringd door de betoverende schoonheid van hun romantische reisbestemming.

Reacties

De liefdevolle berichten stromen binnen van vrienden en volgers, die niet kunnen nalaten om te reageren met hartjes ogen en felicitaties. Zelfs mede-Love Islander Rowenna laat haar bewondering blijken met een reeks van hartjes emoji's.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

 

Meer op Instagram

 

Esmee <3 Cas

Maar het geluk van de lovebirds beperkt zich niet alleen tot deze prachtige reis. In een eerder interview met Grazia sprak Esmee openhartig over haar feelings voor Cas. "Ik ben echt smoorverliefd, het is niet te geloven. Hij is gewoon perfect voor mij. Ik kan echt niets bedenken wat ik niet leuk aan hem vind." Het is duidelijk dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gaan.

De wereld verkennen

En alsof een romantisch jubileum op de Malediven nog niet genoeg is, hebben Esmee en Cas nog grotere plannen in het verschiet. "We willen graag de wereld verkennen", onthulde Esmee in hetzelfde gesprek. "We zijn momenteel druk bezig met sparen voor onze reis, en hebben zelfs camera-apparatuur aangeschaft omdat we alles willen vastleggen. Er staan nog zoveel mooie avonturen op ons te wachten." En met deze betoverende trip naar de Malediven, lijkt het erop dat hun dromen werkelijkheid aan het worden is.

Lees ook: Love Alert: deze voormalige Temptation Island-ster stapt binnenkort in het huwelijksbootje