Fashionscene TV zo op tv!

Media door Redactie Ze.nl

Vorige week hebben we kunnen smullen van de eerste aflevering van Fashionscene TV, waarin we kennismaakten met de prachtige presentatrices van het tv-programma en onder andere zagen hoe zij diverse BN'ers aan de tand voelden tijdens Hilfiger Denim Live in de Paradiso. Heb je de uitzending gemist? Bekijk ‘m snel op www.fashionscenetv.nl!

Vanmiddag van 16:00 tot 18:00 (een item om 16:00 en eentje om 17:45 uur) wordt de tweede aflevering uitgezonden op Net 5. En we kunnen je alvast verklappen: het wordt weer een leuke aflevering!

Zo kun je zien hoe presentatrice Nathalie verslag doet van de lancering van de T-shirtlijn van Bridget Maasland: B by Bridget. Uiteraard verschijnen er ook BN’ers voor de camera, zoals Mike de Boer, Stacey Rookhuizen, Ellen ten Damme, Danie Bles en Judith Osborn.
Net als in de eerste aflevering wordt Olcay Gulsen, eigenaresse van het sophisticated fashionlabel SuperTrash, wederom op de voet gevolgd door Fashionscene TV. Dit keer wordt ze voor een shoot voor haar eigen magazine Olcay omgetoverd tot Jane Birkin.
Ook dé styliste van de sterren - Chantal Bles - is de zien in deze aflevering. Fashionscene TV loopt een dagje mee met de inspirerende zakenvrouw om een beter beeld te krijgen van haar werkzaamheden. Later doet ze ook verslag van de modeshow van Jos Raak en preekt ze onder andere met Froukje de Both, Wendy van Dijk, topmodel Marvy Rieder en uiteraard Jos Raak zelf.

Kortom: weer een heerlijke aflevering vol mode, beauty, styling, models… Allemaal kijken dus!

Fashionscene TV is elke woensdag van 16:00 tot 18:00 en elke zondag van 15:30 tot 17:30 op tv te zien. Aflevering gemist? Kijk dan op www.fashionscenetv.nl!