Kampioenschap Achteruit Inparkeren

De maatschappij door Jet

Kunstjes als achteruit inparkeren, daar draait de gemiddelde bestuurder haar hand echt niet meer voor om. Toch heerst er nog steeds het idee dat vrouwen massaal de mist in gaan wanneer zij hun bolide tussen twee andere auto's neer moeten zetten. Om dit belachelijke vooroordeel voor eens en altijd de wereld uit te helpen, organiseert Hertz Autoverhuur het Nederlands Kampioenschap Achteruit Inparkeren. En jij kunt meedoen!

Laat Nederland zien dat vrouwen wel kunnen inparkeren geef jezelf of een vriendin op via deze site! Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wanneer?
De wedstrijd vindt 20 mei plaats van 14.00 tot 16.00 uur.

Waar?
Ergens in Amsterdam. De precieze locatie is nog geheim...

Hoe?
In een straat in Amsterdam staat een aantal Hertz auto's in file opstelling geparkeerd, met een lege plek ertussen. Alle deelneemsters laten hun achteruitinpakeer skills zien door een Hertz huurauto zo snel en zo netjes mogelijk op die plek te manoeuvreren. De jury bestaat uit Tim Coronel en Sandra van der Sloot. Floortje Dessing, ambassadrice van Hertz, verzorgt de introductie.

En wat kan je winnen?
Naast dat je Achteruitinparkeer Kampioene van Nederland bent geworden, mag je ook nog eens een jaar lang rijden in een Hertz Mercedes!

Appeltje eitje, toch dames?

Bron: Achteruitinparkeren.nl