Plezier in bed met Durex Play

Intiem door Redactie Ze.nl

Na glijmiddelen en condooms met ribbels en nopjes, gaat Durex nog een stapje verder. Het motto 'safe-sex' wordt de laatste jaren uitgebreid naar 'better sex'. Durex speelt in op onze behoeften: meer plezier in bed. Uit recent onderzoek van 's werelds grootste condoomproducent blijkt namelijk dat Nederlandse stellen voornamelijk behoefte hebben aan langer, liefdevoller en intenser van elkaar genieten. Hiervan vindt zelfs de helft dat speeltjes in bed deel uitmaken van een geslaagde vrijpartij. En de vibrator is onze torenhoge favoriet!

Durex Play
De lijn Durex Play bestond al uit plezierverhogende glijmiddelen, maar werd uitgebreid met massage-gel en glijmiddel-in-één, vrouwvriendelijke stimulators en niet te vergeten de Vibrations (die een man over zijn penis kan aanbrengen om ongekende hoogtes te bereiken voor man én vrouw). De nieuwste seksspeeltjes zijn de Durex Play Ultra en de Durex Play Touch; twee handzame vibrerende gadgets die verrassend krachtige trillingen voortbrengen.

Langer en meer plezier van elkaar
Durex Play Ultra en Touch laten je op een verleidelijke manier ontdekken wat jij én je partner lekker vinden. De Ultra, met een krachtige, vibrerende stimulator, kan op verschillende manieren om de penis worden geschoven. Een plezierige en vooral prikkelende manier om de juiste plekjes te vinden. De Touch is een vibrerende vingerstimulator, waarmee je elkaar op een spannende manier kunt uitdagen om alle intieme zones bij elkaar te ontdekken.

De batterijen van zowel de Durex Play Ultra en Durex Play Touch gaan tot wel 40 minuten mee. Lang genoeg om elkaar heerlijk en uitgebreid te verwennen, want de producten zijn meerdere malen te gebruiken. Met de extra bijgeleverde batterij wordt de pret nog eens verdubbeld. Beide producten zijn waterdicht en prima te gebruiken in combinatie met het bijgesloten Play-glijmiddel. En door het kleine formaat en de onopvallende, handzame verpakking kun je altijd en overal van elkaar genieten.

De Durex Play Ultra en Touch zijn momenteel te koop via postorder- en online winkels. Vanaf april 2008 zijn ze ook verkrijgbaar via de drogisterijen.