De leukste gadgets voor in huis!

Reizen door Redactie Ze.nl
Zie hieronder de leukste gadgets voor elk deel van het huis. Sommige zijn nog nuttig ook.

(On)nuttige computer accessoires
Stop het usb-kabeltje in je computer en typen maar! Hoe sneller je typt, hoe harder deze hamster gaat rennen. Speciaal voor mensen die geen zin hebben om een hamster te verzorgen maar die het toch wel leuk vinden, zo'n rennend diertje in een wiel. Of gewoon om cadeau te geven.

Dit zijn zulke vrolijke speakers! Al denkt de website van de opvallende luidsprekers dat ze lijken op gekrompen viooltjes. Gezien voor 130 euro bij de Media Markt.

In je slaapkamer
Twister is nu iets spannender als dekbed. Lekker samen met je partner in de vreemdste bochten wringen. Er is zelfs een Twister badhanddoek verkrijgbaar.

Humor doet het altijd goed in de slaapkamer. Leg de kussens, afhankelijk van jullie stemming, op de goede kant. In geval van hoofdpijn leg je het kussen op 'no' en voor de juiste stemming op 'yes'. 
             

Om het koken leuker te maken
Een super lief keukenschort geeft echt meer plezier bij het koken. Deze typische Spaanse Flamenco keukenschort is niet eens zo heel duur, en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Een chocoladefontein. Kan het nog prinsheerlijker dan dat? Prik stukjes fruit of spekjes op satéstokjes en doop het in de stromende warme chocoladefontein. Lekkerder chocola verorberen bestaat niet.

Voor in de huiskamer
Een deurstop is meestal niet zo hip. Althans, lang niet zo hip als deze 'foot in the door'! >

< Okay, het is een beetje moeilijk om precies te weten hoe laat het is, maar een hele elegante, opvallende klok is het wel.

Ultiem ontspannen in bad

Na een dag school, werk of ziek zijn is een uurtje badderen een heerlijke beloning. Met deze Bathcaddy kan je een boek lezen in bad zonder dat het nat wordt! Je haakt het gewoon tussen de badranden in. Met een kaars erbij voor verlichting. Alhoewel de lamp in de badkamer waarschijnlijk beter functioneert.

Met deze lampjes voor op of onder het water komt de kaars van de Bathcaddy wel van pas: je badkuip is in een keer omgetoverd tot een romantische badsessie!

Voel je je even als een prinsesje. Hang de spiegel op de goede hoogte zodat de kroon op je hoofd past. Er zitten zelfs diamantjes op! Voor vijftig euro heb je deze 'royal mirror'.