Smullen met Marsmousse

Eten door Saar

Benodigdheden
- 4 Mars-repen
- 50 ml. melk
- 4 eetlepels cacao
- 3 eiwitten

Voor zes personen (waarom zou je van zoiets heerlijks te weinig maken?) hak je de 4 Marsen in stukjes. Stop de Marsen met de melk en cacao in een pannetje en zet hem op een laag vuurtje. Blijf roeren, terwijl de boel langzaam smelt.

Giet het vervolgens in een grote kom (lik de pan ondertussen vooral lekker uit) en laat de mix afkoelen. Blijf het wel af en toe kloppen om te zorgen dat de karamel uit de Mars niet boven komt drijven.

Vervolgens klop je 3 eiwitten stijf. Vouw eerst een kwart van het stijfgeslagen eiwit met een metalen lepel door het Marsmengsel, om vervolgens de rest toe te voegen.

Nu heb je twee mogelijkheden:
- Je eet alles zelf op.
- Je schept het in bijzondere kopjes of glazen en zet het minstens 2 uur in de koelkast.

Strooi er vlak voor het serveren wat geraspte chocola (lees: chocoladevlokken) over en klaar is je Marsmousse!
Tip! Garneren met witte chocoladevlokken maakt het nóg mooier!