Leuk: een erotische homeparty!

Intiem door Redactie Ze.nl

Erotische homeparty
Ik kende het concept homeparty's voor woonartikelen, kleding en de klassieke tupperware wel, maar ik had nog nooit eerder van een homeparty met bedaccessoires gehoord. Toen ik werd uitgenodigd door een kennis om naar zo'n homeparty met erotische artikelen te komen, werd ik wel erg nieuwsgierig en kon ik het aanbod niet afslaan. Ik was erg benieuwd naar wat voor bedaccessoires gepresenteerd zouden worden. Ik verwachtte eigenlijk vooral veel dildo's en vibrators. Gelukkig was niets minder waar.

Even wennen
Zeventien meiden waren op de homeparty afgekomen, en zelfs een dochter en moeder. We zaten met zijn allen in een kringetje in de huiskamer te wachten op de consulente, omringd door lekkere hapjes en drankjes. Dit moment voelde een beetje merkwaardig en de setting was wel even wennen. Zodra de verkoopster binnenkwam, was het ijs echter al gebroken.

De consulente stalde al haar koopwaar uit op een tafel. Meteen was ik verbaasd om de grote hoeveelheid verschillende producten die ze had meegebracht. Iedereen kreeg een bestellijst met alle (114!) producten. De consulente stelde zich voor en vertelde dat ze alle producten zou gaan presenteren. Met uitzondering van de lingerie, gingen alle producten het kringetje rond en mocht iedereen het aanraken, voelen, proeven en bekijken.

Love Liquids
Eerst mochten we de glijmiddelen, eetbare bodypasta's, smaakcondooms, likbare massageoliën (zelfs met chocoladesmaak) en bodytalk bewonderen. Leuk was de bodypaint van chocola. En wat mij van deze producten het meeste aansprak, was de love liquid voor vrouwen. Een crème die je op je schaamlippen en vagina smeert. Het beloofde effect is dat je na een half uur spannende tintelingen zult voelen en opgewonden zult raken. Deze crème mochten we zelfs terplekke testen. Een aantal meiden ging één voor één naar het toilet om het wondermiddel aan te brengen, waarna ze een half uur in spanning afwachtten...

Lingerie
Vervolgens werden de lingeriesetjes, jarretels, strings, slips en nachthemdjes geshowd. Er zaten ook setjes en boxershorts voor mannen bij. We mochten de lingerie passen en goed bekijken. Hierna namen we een kleine pauze, om bij te komen van de vele spannende en aparte spullen en indrukken.

Gadgets
Na de korte pauze waren de gadgets aan de beurt: sexy cadeautjes en grappige must-haves. Voorbeelden zijn: tepelaccessoires, 'Boobs'- en 'Willies'-pasta's (ja, echte pasta om te koken), funcondooms, bodypaint, zweepjes, handboeien, bondage-sets, veren, een partnerspel en ondeugend leesvoer. Een leuke gadget om in een ondeugende bui je vriend mee te verrassen: een bunny-pakje.

Speeltjes
Ten slotte kwamen de speeltjes aan bod. Al snel werden de vibrerende badeenden, massageapparaten, eieren aan een touwtje, anaalballetjes, loverings, dildo's, vibrators en de bekende Tarzan aan elkaar doorgegeven. Uiteraard levert het een grappig tafereel op als zeventien meiden zo veel speeltjes aan bekijken zijn. En natuurlijk ontstaat ook op sommige momenten de slappe lach. Bijvoorbeeld omdat zeventien paar ogen angstig opkijken als de consulente een enorm apparaat de lucht in houdt en iedereen toespreekt: 'Deze hoef je niet in te brengen, wees gerust! Sommige vrouwen hebben moeite om de clitoris te vinden, maar deze massagekop is zo groot, daar moet het mee lukken!'

Het viel mij op dat enkele speeltjes enorme apparaten waren, met snoeren en grote ingebouwde batterijkastjes. Zelf vind ik het niet zo'n aantrekkelijk idee als de helft van het bed ingenomen wordt door zulke enorme machines en poespas eromheen. Bij sommige vibrators waren de snoeren weggewerkt zodat ze met een afstandbediening te sturen zijn. Ik zie al voor me dat een man zijn vrouw verwent, terwijl hij in de huiskamer televisie kijkt en wat knopjes van de afstandbediening intoetst om zijn vrouw, die met de vibrator in bed ligt, te verwennen... Ik ben er dus nog niet helemaal over uit waar zo'n afstandbediening nou goed voor is, maar gelukkig is dit allemaal lekker persoonlijk.

Bijzonder vond ik het speeltje waarmee de clitoris extra verwend kan worden. Het is bedoeld om tegen de vibrator aan te leggen en het kan op verschillende standen vibreren. Ik vond het veel weg hebben van Lily (van het merk Lelo) waar ik eerder al eens iets over heb geschreven. Daarnaast waren er mooie speeltjes bij om de G-spot mee te stimuleren.

Dare 2 Dare!
De homeparty was een erg leuke ervaring. Tegen mijn verwachting in werden echt niet alleen maar vibrators geshowd, maar ontzettend veel andere producten om hem en haar mee te verwennen. Een zeer breed assortiment dus. Alle producten zijn bovendien vrouwvriendelijk. Ook is de hele avond eromheen de moeite waard, de gezelligheid met de meiden en om eens iets grappigs en spannends te doen.

Ik heb veel producten mogen verkennen en een aantal daarvan zou ik echt eens zelf in bed willen uitproberen. Het fijne was dat ik alle producten mocht aanraken en voelen. Zo weet je dus ook sneller of een bepaalde vibrator fijn aanvoelt en zie je het niet alleen in de verpakking. Je mag alle oliën proeven en testen op je huid. Daarmee is de homeparty dus ook een verrijking van het seksleven. Ik kan me verder voorstellen dat zo'n homeparty ook erg prettig is voor meiden die niet zo graag naar een seksshop gaan en voor vrouwen die er wat meer uitleg over willen horen.

Kortom, de erotische homeparty is een absolute aanrader voor een gezellige meidenavond en is daarnaast een kans om eens wat nieuws te vinden voor je seksleven! Het is ook eens een andere meidenavond dan met vriendinnen naar Desperate Housewives, Gooische Vrouwen, of Gilmore Girls te kijken. Ben je nieuwsgierig en wil je ook een erotische homeparty organiseren? Er zijn veel bedrijven op internet te vinden die de erotische homeparty regelen. Deze homeparty's zijn er ook in allerlei vormen, bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest. De homeparty die ik heb bijgewoond, was van Dare2Dare. Kijk voor meer informatie op www.dare2dare.nl.

Eén teleurstelling
Helaas was er wel één teleurstelling van de avond. De producten die geshowd werden, waren allemaal te koop, maar alleen per bestelling. Dit betekent dus dat als je eenmaal lekker gemaakt bent met alle wondermiddeltjes en spannende speeltjes, je toch met lege handen naar huis moet. Hierdoor bedenk je je sneller en koop je het waarschijnlijk toch niet. En als je iets bestelt, wordt het ook niet bij jou zelf afgeleverd, maar bij de gastvrouw die de homeparty georganiseerd heeft. Een beetje lastig dus als je niet in de buurt woont.

Ik vind het onbegrijpelijk dat niet van alle producten twee of drie exemplaren direct te koop waren. De homeparty is juist bedoeld voor vrouwen die niet zo makkelijk een seksshop in stappen en zich in een ontspannen sfeer veel comfortabeler voelen om erotische artikelen te bekijken. Doordat de producten niet direct mee te nemen zijn, blijft het juist voor deze vrouwen moeilijker om eindelijk over die drempel heen te stappen en iets te kopen. En ik snap het als zij het niet zien zitten om dat product ook nog eens op te moeten halen bij een ander. Ook een beetje dom van de verkopers zelf lijkt me. Alles is tegenwoordig namelijk via internet te koop en binnen twee dagen thuis te bezorgen. Waarom zou ik dan bij hun bestellen als ik drie weken moet wachten en het ook nog eens niet thuis krijg? Iedereen weet dat ze veel meer zullen verkopen door van ieder, of van de meest verkochte producten, een stel mee te nemen.