Wereldrecordpoging Fluisteren

De maatschappij door Redactie Ze.nl

...deze boodschap zullen doorfluisteren, allemaal in een poging het 'Wereldrecord Fluisteren' neer te zetten. Van 12.00 tot 14.30 uur zal het in Nederland een heel stuk stiller zijn; wie weet fluistert Joost Marsman (de zanger van I.O.S.), Annemarie Jorritsma of Brace wel een geheime boodschap in jouw oor!
 
Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?
Het fluisteren start in de bibliotheek te Leeuwarden en wanneer iedereen die mee wil doen, het geheim heeft doorgegeven wordt er naar de volgende provincie gebeld (fluisterend natuurlijk)!
Na Utrecht, Drenthe, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel en Flevoland eindigt de fluisteractie in Haarlem. Het is de bedoeling dat het geheim helemaal juist is doorgefluisterd en bij de goede persoon terecht komt.
 
Als het de Kunstbende lukt, eindigt het 'Wereldrecord Fluisteren' zelfs in de studio bij Mooi Weer De Leeuw, het tv-programma van Paul de Leeuw. Daar zal gekeken worden of de originele zin én de zin die de laatste persoon heeft doorgekregen dezelfde zijn. Fluister je mee? Surf snel naar www.kunstbende.nl voor meer informatie! Shhhhhh...

Geschreven door Babbel