De geile sukkel

Intiem door Redactie Ze.nl

Ik heb maar weinig kinderlokkers in mijn kinderjaren ontmoet, de enge mannen kwamen pas op mijn pad toen mijn borsten enige vorm begonnen te krijgen.

Intimiderende opmerkingen, té persoonlijke vragen stellen, handjes op de verkeerde plek plaatsen, loerend met geile hondenogen naar je kijken, net iets langer dan je hebben kan, maar bijvoorbeeld ook kansloze mannen die je uitnodigen om vriendjes te zijn op hyves! Ik beschrijf hier de zielige kansloze nerds, die het leven bekijken vanuit een geile bril en die dus elke jonge dame zien als lustobject.

Deze morgen sta ik mij in mijn eentje uit te sloven in de winkel, om heel Nederland van goede schoenen te voorzien. In de loop van deze morgen komt een grote, brede man om schoenen vragen. Bij de eerste stap die hij in de winkel zet, is de geile aura die om hem heen hangt, duidelijk voelbaar.

Het valt de man helaas al snel op dat ik alleen in de winkel sta. Met de geile bril op het puntje van zijn neus gezet, voel ik dat hij mij in gedachte uitkleed, alsof hij kijkt met röntgenstralen en hij dwars door mijn kleding heen kan kijken. Ondanks dat ik vandaag een dikke wintertrui draag, voel ik mij naakter dan naakt. De standaardopmerking, 'Jij bent vast model', bevestigt wat ik de hele tijd al denk, ik heb hier te maken met een geile sukkel.

Ik besluit hem nog meer te negeren, maar bij het afrekenen kan ik moeilijk om hem heen. Ik probeer zoveel mogelijk naar de kassa te kijken, maar toch probeert meneer contact te zoeken. Hij vraagt mij of hij een rare vraag mag stellen waarop ik hem antwoord 'Liever niet'.
Hij kan het blijkbaar niet laten om het toch te vragen. 'Zijn je borsten gevuld met siliconen of zijn ze echt?' Ik geef, laf als ik ben, toch kort een gesloten antwoord. (Ik heb namelijk geen behoefte om met een vreemde man een discussie over mijn borsten aan te gaan.)

Blijkbaar bevalt het de man wel dat mijn borsten echt zijn en ongegeneerd vraagt hij of ik snel geld wil verdienen, en biedt hij mij 200 euro aan. Met de woorden: 'U gaat echt te ver, hier ben ik niet van gediend', stuur ik hem de winkel uit.

Ik hoop dat hij de hoeren net zoveel betaald als dat hij mij wilde betalen, dat hebben ze wel verdiend. Ik kots namelijk alleen al bij de gedachte om mister Horney te moeten bevredigen.