Erotische dromen

Intiem door Jet

...Maar wat betekenen deze nachtelijke avontuurtjes eigenlijk?

Volgens Freud gaan alle dromen over seks. Direct of indirect. Droom je over een kerk, paraplu of een stok? Dan droom je stiekem over het mannelijke geslachtsdeel in stijve toestand. Ben je in je droom nagels aan het vijlen? Dan verlang je naar wrijving en schuring. Grotten, dozen, schepen symboliseren het vrouwelijke geslachtsdeel. Kortom: alle dromen hebben betrekking op lusten en verlangens. Volgens Freud althans.

Waarom hebben we deze nachtelijke avontuurtjes nodig? In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken zijn deze dromen vaak geen uiting van seksuele frustratie, maar symboliseren ze verlangens, angsten en geheime wensen. Ze zijn een weerspiegeling van je gevoelens. We hebben deze ontladende dromen nodig om bepaalde zaken te verwerken, zoals relatieproblemen, onzekerheid, onopgeloste situaties en soms ook gewoon om het leven te vieren. Want seksuele dromen bevestigen het levensgenot!

Seks met je ex
Als je in je dromen de laken met je ex deelt, hoeft dit niet te betekenen dat je hem terug wilt. Het kan wel betekenen dat je je oude relatie nog aan het verwerken bent of dat je terug verlangt naar de tijd dat jullie samen waren. Dingen die jullie toen samen hebben meegemaakt en het gevoel dat je toen daarbij had. Maar dat hoeft niets met de persoon zelf te maken te hebben. Als je ex nou elke nacht in je dromen voorbij komt, moet je wel bij jezelf afvragen of je echt over hem heen bent...
Seks met je baas
Ben je in je droom met je baas op een kopieermachine beland? Dan zou het heel goed kunnen dat jullie relatie op dit moment niet zo sterk is en dat je die wilt verbeteren.
Seks met iemand van hetzelfde geslacht
Geen paniek! Deze droom betekent niet gelijk dat je homoseksueel bent. Het kan betekenen dat je opzoek bent naar tederheid in je relatie of dat je een psychologische ontwikkeling doormaakt. Bijvoorbeeld dat je opzoek bent naar je eigen seksualiteit.
Seks in het openbaar
Dit wijst op het feit dat je wilt dat mensen je opmerken.

Je hoeft je absoluut niet te schamen voor deze spannende dromen. Je moet ze niet al te letterlijk nemen en opzoek gaan naar de achterliggende gedachte. Misschien leer je dan nog iets van je nachtelijke avontuurtjes! Droom zacht...

Bron: Planet- Erotic Lifestyle

Geschreven door Jet