WIN: Spannende 210th cadeaubox

Winacties door Redactie Ze.nl

We denken allemaal wel eens terug aan de eerste maanden van onze relaties. Hotel de botel verliefd, niets was te gek. Tijden veranderen, maar op dit gebied had de tijd wel stil mogen blijven staan. Andere tijden, andere oplossing: de 210th cadeaubox. Een spannende box die een basis biedt om met zijn tweeën veel plezier te maken en als voornaamste doel heeft partners dichter bij elkaar te brengen door avontuur te bieden. De cadeaubox bestaat uit 25 uitdagende opdrachten, verschillende luxe erotische accessoires en heeft vier varianten.

Oh la la...
Wij hebben één van de boxen, de 210th Classic, op kantoor mogen bewonderen. De doos ziet er niet alleen super stylish uit, hij is ook nog eens goed gevuld met zeven spannende, luxe producten. Wat deze precies zijn, verraad ik natuurlijk niet, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: wat denk je van een massageolie-kaars, satijnen bondages en verschillende trillende voorwerpen..? Door één van de 25 zwarte envelopjes te openen, kunnen jullie elke keer weer een uitdagende opdracht uitvoeren. Spannend!

Meer informatie over de 210th cadeaubox vind je op: www.210th.com.

Ze.nl mag de 210th Classic weggeven (zie afbeelding) t.w.v. 149,00 euro. Om kans te maken op het spannende pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 5 december. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.