WIN: Sieradensetje Jenny's Jewels

Winacties door Redactie Ze.nl

Jenny's Jewels volgt alle modetrends nauwkeurig en speelt hier goed op in met de bijzonder mooie sieraden. Maar de ontwerpster vindt het ook belangrijk om je eigen modetrends te volgen en daarom kan zij samen met jou het perfecte sieraad creëren dat helemaal is afgestemd op jouw outfit en jouw wensen. Exclusief, eigentijds en origineel.

De rode draad van de creaties is het gebruik van onder andere Swarovski-kralen, glaskralen en metalen kralen. Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers. De sieraden zijn nikkelvrij en bijna alle handgemaakte sieraden worden voorzien van een exclusieve Jenny's Jewels-label.

Neem snel een kijkje op www.jennysjewels.nl, schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je aankopen t/m 31 december 2010.

Ze.nl mag een aantal sieradensetjes weggeven (zie afbeeldingen) t.w.v. 39,90 euro. Om kans te maken op een ketting en een armband moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 5 december. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.