Body Sugaring

Make-up door Jet

Wat is Body Sugaring?
Body Sugaring is een nieuwe techniek van ontharen met behulp van een suikerpasta. Deze manier van ontharen heeft echt alleen maar voordelen! Het grootste voordeel is dat het veel minder pijnlijk is dan harsen. Jullie hebben natuurlijk allemaal mijn artikel over de Brazilian Wax gelezen, geloof me, dat is echt geen pretje! Daarnaast is Body Sugaring ook beter voor je huid; de suiker maakt de huid zachter en je hebt minder kans op wondjes. Na de behandeling voelt je huid zijdezacht. Wat ook een fijne bijkomstigheid is, is dat hoe vaker je het doet, hoe minder haartjes er terug groeien. In Canada werken ze er al vele jaren mee en daar is gebleken dat er bij regelmatige behandelingen bijna geen haren meer terug komen. Je kunt de methode overal toepassen: benen, oksels, gezicht en zelf je gevoelige plekjes...

Hoe werkt het?
De suikerpasta wordt door een schoonheidsspecialist tegen de haargroei in aangebracht, zodat het in de haarvaten dringt. Dan wordt de pasta met een snelle beweging van je huid verwijderd, met de haargroei mee. Hierdoor breken de ze niet af en krijg je ook geen last van ingegroeide haartjes.

Body Sugaring is niet echt cheap. Je moet rekening houden met prijzen tussen de 15 euro (wenkbrauwen) en 75 euro (bikinilijn).

Wil je deze behandeling een keer proberen? Bel dan naar een schoonheidsspecialiste in de buurt en vraag of zij al aan Body Sugaring doet (nog niet alle schoonheidssalons werken al met deze methode) en laat dan natuurlijk aan Ze.nl weten wat je ervan vond!

Geschreven door Jet