Sinterklaas kapoentje...

De maatschappij door Jet

Op internet zijn enorm veel websites te vinden die jou een handje kunnen helpen bij het maken van een sinterklaasgedicht. Ok, de gedichten zijn niet super origineel, maar ze kunnen je alvast goed op weg helpen. Ze.nl zocht naar de leukste websites:

www.sinterklaasgedichtenboek.nl
Dit is een site vol met sinterklaasgedichten, recepten, leuke liedjes en cadeautips. Zeker de moeite om een bezoekje te brengen. Tip: je kunt hier ook leuke kleurplaten voor de kids downloaden. 

www.sinterklaasgedichten.com
Op deze site is o.a. een rijmmachine te vinden en ook voor voorbeeldgedichten, een handig stappenplan en rijmtips kun je hier terecht!

www.mariannebusser-ronschroder.info/sint/
Een schattige site vol met kant en klare gedichtjes. De gedichten zijn iets origineler dan op andere sites en zijn vooral heel erg cute!

www.rijmhulp.nl
Op deze website kun je je eigen gedicht samenstellen met behulp van een gedichtengenerator. Erg handig!

sinterklaas.rijmnu.be
Wil je wel zelf je gedicht schrijven, maar heb je grote moeite met rijmen? Deze site rijmt voor jou! Je vult gewoon een woord in en de site geeft je alle woorden die erop rijmen.

Wil jij je gedicht iets persoonlijker maken? Pas jouw gedicht dan nog een beetje aan; gebruik net iets andere woorden en verwerk de naam van de ontvanger in het gedicht.

Succes en heel veel plezier op pakjesavond!

Geschreven door Jet