Au naturel?

Lichaam door Redactie Ze.nl

...doen, de lijst met mogelijkheden is werkelijk eindeloos. De vraag is of au naturel niet een soort extraatje biedt, ook al is het niet perfect (volgens wie, eigenlijk?)?

Aangezien wij tot een generatie behoren die getuige zal zijn van de waarschijnlijk overwegend negatieve effecten van plastische chirurgie, kunnen wij ook rustig de afweging maken of we de Farah Fawcett van 2040 willen zijn. Zit er niet juist iets moois in het feit dat iedereen een asymmetrisch gezicht heeft, een neus die geen hoek van 90 graden vormt met je mond of lippen van verschillende diktes? Waarom zouden we aan deze fundamenten willen sleutelen? Deze kenmerken maken jou tot wie je bent, maken jou herkenbaar! Zou je het zelf niet gek vinden straks niet meer jezelf in de spiegel te zien, maar een kopie van een dominant schoonheidsbeeld, waarvan je zelf eigenlijk niet weet of je het wel écht mooi vindt?
Get back to yourself en vraag je af wat je nou écht mooi vindt, want eigenlijk zou je toch niemand anders willen zijn?

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we nog steeds een beetje ontevreden kunnen zijn als we 's ochtends wakker worden en richting de wastafel strompelen met één dichtgeknepen oog, mascara op je wang en een puist in wording. Daar zijn ook zeker hele goede middeltjes tegen, ze werken alleen maar één dag. Dat is genoeg, omdat je de ene dag blijer bent met je spiegelbeeld dan de andere dag! Zo'n eendagsvlieg oplossing is deze magische filler concealer van Collistar, een Italiaans kwaliteitsmerk dat alleen te koop is in parfumerieën en drogisterijen. De filler zit in een langwerpige tube, zodat je het gedoseerd aan kunt brengen. Het bevat, naast het tovertrucje dat wallen, mee-eters, puistjes en andere onregelmatigheden als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, ook nog eens vitamine E, maïsextract en UV filters. Do try this at home!

Geschreven door Bo