Brazil... La la la la la la la laaaa!

Lichaam door Jet

Ik had er al steeds meer mensen over gehoord, dus ik vond het de hoogste tijd dat ik het zelf eens ging ervaren: de Brazilian wax.

Voor de dames die niet precies weten wat een Brazilian inhoudt: door middel van hars worden alle haren rond de schaamstreek verwijderd. Echt alle haren, dus bij je venusheuvel, je vagina en ook bij je perineum en je anus. Er wordt slechts een dun streepje bij je venusheuvel overgelaten. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat er tijdens je vakantie of een spannende date ongewenste haargroei om de hoek komt kijken.
De Brazilian wax komt, natuurlijk, uit Brazilië! Het land waar alle vrouwen de hele dag in ieniemienie-string-bikini's rond paraderen en waar geen uitstekend sprietje geaccepteerd wordt. Het is dus logisch dat deze drastische vorm van ontharen hier ontdekt is.

Ik moet zeggen dat ik me behoorlijk opgelaten voelde toen ik daar met mijn benen volledig gespreid (in Brazilian-termen: de kikkerstand) op de behandelbank lag, maar het meisje die de operatie zou gaan voltrekken stelde me lief op mijn gemak. De hete hars werd op mijn huid aangebracht en vervolgens de strip die samen met de hars één werd. Even rustig ademhalen en.... Rrrrats, de strip werd eraf getrokken. 'AUW!'
Het is een beetje als een bevalling: de handeling doet absoluut pijn, maar met het resultaat ben je zo ontzettend blij dat je de pijn alweer vergeten bent!

Het kan ook anders gaan... Zo besloot een vriendin na al mijn positieve verhalen het ook eens te proberen. Dat had ze beter niet kunnen doen, want dat werd een bloedbad. Vanuit de kamer naast me hoorde ik haar jammeren, gillen en schelden. De haren van de arme schat zaten zo vast dat ze er gewoon niet uit te krijgen waren. Haar behandelaar moest uit pure wanhoop de haren met haar eigen handen eruit trekken. Met een rood hoofd en vochtige ogen kwam mijn vriendinnetje de kamer uit. 'Dit doe ik dus echt NOOIT meer!'

De volgende dag stuurde ik haar een smsje:
'Brazil... la la la la la la la laaaaa!'

Waarop ze terug stuurde:
'I'm a smooth criminal..;)'

Ze kon er gelukkig dus wel weer om lachen...

Wat zijn jullie ervaringen met de Brazilian wax? Praat mee op het forum!

Geschreven door Jet