WIN: Een Brazilian waxbeurt bij Delete

Winacties door Petra
Groeit er op jouw flamoesje zo'n enorme jungle dat zelfs de allerbeste bosjesmannen er verdwaald zullen raken? Geen paniek! Wij geven namelijk vijf Brazilians weg en Petra heeft de Brazilian eerst voor jullie getest!

Delete
Vanaf nu kun je voor al je waxbehandelingen eindelijk terecht bij een gespecialiseerde waxsalon, Delete Professionals in Waxing te Amsterdam en Utrecht.

Ze doen waar ze goed in zijn en dat is waxen. Niets meer en niets minder! De salons, de medewerkers en de producten; alles is enkel gericht op waxen. En dan met name op hun specialiteit voor zowel vrouwen als mannen; de Brazilian wax. Door de beste speciale Delete wax, de nieuwste technieken en methoden zijn ze in staat om snel, zonder al te veel pijn en comfortabel te waxen. En minder pijn is superfijn!


Petra en haar Brazilian
Toegegeven, ik was behoorlijk nerveus! Ik wist ook niet wat ik er van kon verwachten. Eerlijk gezegd vond ik de ongemakkelijkheid enger dan de pijn. Lig je daar met je opengeklapte beentjes. Gelukkig kreeg ik een warm ontvangst bij de receptie. De receptionist kon aan me zien dat ik zenuwachtig was. Ze was heel lief door uit te leggen dat het in je hoofd meestal enger is dan in werkelijkheid.

Al iets meer gerustgesteld werd ik opgehaald door mijn Wax Angel Emily. Ze vertelde dat we 'er samen doorheen gingen', dat hielp mij om het al wat meer los te laten. Ik mocht me gelukkig eerst even met een doekje wassen (altijd fijn!) en daar lag ik dan nakend met alleen nog mijn bh aan in een stressbal te knijpen.


Ik ga er niet omheen draaien. Het doet pijn. PIJN. Maar dat komt ook omdat het mijn allereerste keer waxen is daar beneden. De haren zijn dus nog stug. Hoe vaker ik het laat doen, hoe zachter de haartjes terugkomen en hoe makkelijker het wordt. Wat me alles meeviel was de ongemakkelijkheid die ik dacht te gaan ervaren. Oké, je ligt er niet übersexy bij. Maar het gemak waarmee mijn Wax Angel me onderhanden nam, alsof het de normaalste zaak van de wereld was, gaf mij het gevoel alsof we samen boodschappen aan het doen waren.

En het belangrijkst; het resultaat. Sinds mijn geboorte ben ik nog nooit zo glad en zacht geweest. Babybilletjes zacht. Ik heb nu de hele rare neiging om mezelf daar steeds te aaien. Is het nog steeds zo zacht? Ja, nog steeds whoohoo! Dus dames, de pijn is niet fijn. Maar dat gaat over. En besides, we zijn vrouwen, dus kunnen we wel wat hebben. Wat blijft is een heerlijk zachte, aaibare poes!

Winnen
Wil jij graag een bijgewiekt flamoesje? Dat kan! Ze.nl geeft 5 Brazilians bij Delete Professionals in Waxing weg! Je hoeft niet voor helemaal kaal te gaan, je kunt bijvoorbeeld ook een streepje of driehoekje doen. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 15 oktober 2012.