De mooiste comfy truien shop je hier (+WIN €150 shoptegoed)

Winacties door Rochèll

Een oversized sweater boven een denim jeans, of een strakkere trui gecombineerd met een rokje? Met truien kun je alle kanten op. Lekker tijdens de winter, maar ook zéér geschikt voor het komende voorjaar. Zou jij nog wel wat truien toe willen voegen aan je collectie? De truien van Vero Moda zijn niet alleen lekker warm, maar ook nog eens mooi én super comfy. En we hebben goed nieuws: je maakt nu kans op €150 shoptegoed! 

Shoppen maar: mooie, comfy truien 

Een hele koude winter zal ons niet meer te wachten staan, maar het is ook nog lang geen tijd voor t-shirts. Elke ochtend weer de vraag: wat ga je vandaag aantrekken? Een van onze favo items voor deze tijd van het jaar is de trui. Een hele dikke, warme trui voor de koukleumen, of een trui van een wat dunnere stof voor de milde temperaturen van nu. 

veromoda winactie
HOGE HALS BALLONMOUWEN PULLOVER | €29,99
veromoda winactie
V-HALS HOGE MANCHETTEN BALLONMOUWEN PULLOVER | €29,99

 

Doe mee en maak kans op €150 shoptegoed bij Vero Moda

Truien hoeven sowieso niet duur te zijn. Maar met €150 shoptegoed zijn ze natuurlijk nóg goedkoper! Vul hieronder je gegevens in en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van €150 shoptegoed, te besteden bij Vero Moda. En dan staat je nog maar één ding te wachten: shoppen maar. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel uitgebreide collectie bij Vero Moda.

 

 

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.ze.nl/c/46/winnen

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.