WIN: Finest Classics High Tea van Pickwick

Winacties door Redactie Ze.nl
High tea?en: we love it! Heerlijke zoete hapjes, veel thee en kletsen met vriendinnen. Lekker kneuterig maar ó zo fijn! Omdat jullie ongetwijfeld ook dol zijn op lekker snoepen geven wij 5 high teas weg van Pickwick voor 2 personen.

Finest Classics High Tea

Een Pickwick Finest High Tea is een heerlijke High Tea met verfijnde en delicate lekkernijen. Dit zijn zowel zoete als hartige hapjes. De inhoud van het Finest High Tea arrangement is per locatie verschillend maar bestaat in ieder geval uit een welkomstdrankje, Pickwick Finest classics thee, zoete en hartige lekkernijen. Via deze link is te zien welke locaties er meedoen. Meer informatie over de Finest Classics High Tea is hier te vinden.


Over Pickwick Finest Classics

De drie nieuwe varianten, Dutch Grey, Flowery Java en Golden Batavia, behoren samen met de moderne zwarte theeklassieker Dutch Tea Blend tot het Pickwick theesegment Finest Classics. Deze bijzondere theeën zijn elk op hun eigen manier licht en verfijnd van smaak en zijn uitermate geschikt om de van oudsher waardevolle theemomenten met familie, vrienden of collega?s nog meer te waarderen. Dutch Grey is lichter en verfijnder dan zijn Engelse neefje Earl Grey en heeft een kenmerkende frisse, zijdezachte smaak. Flowery Java is een delicate, bloemachtige theeblend geïnspireerd op de Oosterse geuren en smaken van Java. Golden Batavia is een rijke, ronde theeblend, die zijn karakteristieke smaak dankt aan de combinatie van het zacht peperige Yunnan en Javaanse thee.


Winnen

Toe aan een middagje lekker bijkletsen met je beste vriendin onder het genot van veel lekkernijen? Ze.nl mag 5 x 2 Finest Classics High Tea weggeven. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 14 oktober 2012.