Handmassage voor algehele well-being

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het boekje is samen met een houten handmassage-ster prachtig verpakt in een luxe geschenkdoos. Het is echt een mooi cadeau om te geven! Maar dus niet alleen daarom, want handmassage is ook een eenvoudige manier om lichaam en geest te ontspannen en zo kan je algehele well-being bereiken.

Het boekje begint met een uitleg over well-being - of welzijn - en het zoeken naar balans in het leven - binnen en buiten onszelf. Dat wil zeggen: leren te ontspannen, positief denken, stress verminderen en de geest kalm en rustig maken. De hand komt natuurlijk ook uitgebreid aan bod. Want ondanks dat deze heel speciaal voor ons is en veel voor ons doet, nemen we hem gauw voor lief en verzorgen we hem dus niet zoals het hoort. Daarom volgen in hoofdstuk twee een stap-voor-stap uitleg over handmassage en de verschillende massagetechnieken.

Afbeelding verwijderd door redactie

In hoofdstuk drie leren we middels foto's welke reflexzones we op de handen hebben, zowel op de handpalmen als op de handen zelf. Deze reflexzones corresponderen met inwendige organen. Zo leer je bijvoorbeeld welke punten in je hand je moet stimuleren om van die verschrikkelijke hoofdpijn af te komen of hoe je die menstruatiekramp tegen kan gaan.

Afbeelding verwijderd door redactie

Vanaf hoofdstuk vier wordt de handmassage zelf - met en zonder massage-ster - stap voor stap besproken, ondersteund door duidelijke foto's. Je leert je handen te ontspannen en voor te bereiden op de handmassage. Er is een wezenlijk verschil tussen jezelf masseren en anderen masseren, en ook dat leer je middels dit boekje. Verder sluit het boekje af met een handbad en hoe je je handen het beste kunt verzorgen.

Als je last hebt van RSI kan dit boekje je pijn enigszins verlichten. Dat geldt eigenlijk wel voor bijna alle soorten pijn die je kan hebben. En zeg nou zelf, een handmassage vindt iedereen wel lekker op zijn tijd!

Handmassage<br>Hanmathe, Ch. & Hanmathe, U.
Handmassage
Hanmathe, Ch. & Hanmathe, U.


128 bladzijden
Uitgeverij Bzztôh
ISBN10: 9045306271 | ISBN13: 9789045306278