Tien dagelijkse ergernissen!

De maatschappij door Redactie Ze.nl
1) Het overkomt iedereen wel eens: met een droge maillot, panty of gewoon sokken in iets nats gaan staan! Bah!
2) Heerlijk een tijdschriftje open slaan om vervolgens drie keer te moeten bukken omdat die irritante losse 'nu-15euro-voor-een-half-jaar-reclame-blaadjes' er uit vallen. Niet ze vast, netzoals de rest van het tijdschrift of vermijdt ze!
3) Met een grote volle (schouder)tas door een 'crowdy room' manoeuvreren. 'Sorry, sorry, oeps, wacht, ik zit vast!' Maak garderobes aan het begin van kroegen en discotheken!
4) Een volle inbox terwijl je met smart op een smsje van hem wacht, om vervolgens een paar smsjes te wissen, en al wetend dat er iets in de lucht hangt, nog twee uur moet wachten voordat Mr.Mobile 'm uit de lucht weet te halen. Ehm, snelheid bitte!
5) Op weg naar opa en oma, een drie-uur-durende treinrit voor de boeg, van te voren twintig keer naar de wc om precies twintig druppels uit te kunnen plassen en dan, net als je heerlijk ingenesteld bent (zie: jas uit, kopje koffie, tijdschriftje erbij) op klappen komen te staan. En dan vooral wanneer er geen vertrouwd uitziend persoon in zicht is die 'wel even op je spullen zou kunnen letten'. Zucht...
6) Om nog even verder te gaan op voorgaand punt, op die wc in de trein, waar je bijna omvallend je handen onder vies poederzeep bedelft en tegelijkertijd probeert alle tassen van de pis-vloer te houden, doet die verdomde voet-knop (Wonen we in de Middeleeuwen?!) het niet!
7) Aangezien wc's bij mij hoge irritatie kunnen veroorzaken gaan we nog even door, want daar zit je dan, met je tampon in de hand zonder prullenbak, niet wetende waar in het huis deze zich wel bevindt! Mensen, vrouwen zijn ongesteld! Weet dat!
8) Outfit is fabulous, make-up zit perfect, haar gestyled, parfummetje op en BOEM (donderwolk) meneer Rode Wijn dacht even een sprongetje te maken en belandde op jou! Je kan dezer tijd zelfs tanden bleken, waar blijven de wondermiddeltjes?!
9) Haast Mascara = ergernis nummer 9. Hoe kan het, dat die ene wimper op dit soort momenten altijd een eigenwijze dag heeft en jij vervolgens tien minuten aan het mascara'en bent om het daarmee per minuut nog erger mee te maken (zie: drie dikke zwarte klompjes wimper die per strijk korreliger worden.) Waar blijft de perfecte mascara?! (Zie hier meer over op ons forum.)
10)

En op nummer 10: te kleine wasbakjes! Ingenieurs, als er ongeveer 5 cm tussen de kraan en de wasbak zit en de kraan een druk heeft van een hoge-druk-spuit, dan is het onmogelijk je handen te wassen, en, droog te blijven! Het zijn centimeters!

Voor de rest ben ik een zeer positief ingesteld meisje... ;)

Geschreven door Veerle