Lifestyle / Celebs
Celebs

Sophie Hilbrand is mama met pit

Sophie Hilbrand is terug en presenteert het programma VOC, dat staat voor 'het Verbond voor Ongeleide Correspondenten.' In dit programma worden actualiteiten met een knipoog gebracht. In de eerste aflevering is de 34-jarige Sophie meteen te zien als hoer. De blondine zit er totaal niet mee dat haar dochter dat ook uiteindelijk te zien krijgt, zolang ze niet te jong is natuurlijk. Het lijkt de presentatrice zelfs "wel grappig".

De blondine moest in het begin wel erg wennen aan het niet-werken. "Ik voelde me nutteloos. Ik werkte niet, terwijl mijn vrienden gewoon wel aan het werk waren." Gelukkig veranderde dat: "Toen Robin er eenmaal was, ging de knop om. Ik vond het wel lekker om niets te hoeven en voor mijn dochtertje te zorgen," aldus de kersverse mama.

Er werd even gespeculeerd over een eventueel vertrek bij BNN. Maar ze is absoluut niet van plan weg te gaan! Volgens Reinout Oerlemans is Sophie momenteel het grootste talent en is ze BNN ontgroeid.  "Mijn gevoel is dan dat ik naar de commerciĆ«len moet om grote shows te presenteren in mooie jurken. Ik zie mezelf Linda en Wendy niet achterna gaan," aldus Sophie.