Patricia Paay promoot fitness-dvd

Celebs door Redactie Ze.nl

Patricia Paay heeft samen met Remco Bastiaansen een fitness-dvd opgenomen vol met danspasjes. "Het is heerlijk om te bewegen op lekkere muziek met makkelijke choreografie," aldus Patricia. De rumba, cha cha cha en de salsa worden op Forever Fit stuk voor stuk uitgelegd en voorgedaan.

Remco Bastiaansen was de danspartner van Patricia in het programma Dancing with the Stars. De danskoning toonde vanmiddag naast Patricia de eenvoudige (begin)stappen van de salsa bij de Dirk van den Broek aan het Marie Heinekenplein. Twintig vrijwilligers, jong en oud, deden met de twee sterren mee. En met plezier! Niet alleen kregen de deelnemers het warm van al dat dansen, ook de lol in het bewegen was duidelijk zichtbaar! Ook Patricia en Remco hadden het naar hun zin, de twee leken goed op elkaar ingespeeld.

Patricia: "Het gaat om bewegen, het werken aan je lichaam en de lol die je hebt als je heerlijk aan het dansen bent. Met als resultaat dat je niet alleen afvalt, maar ook lekkerder in je vel zit, kracht en energie voelt en uitstraalt."