(Half)naaktfoto Christina Curry

Celebs door Redactie Ze.nl
Christina Curry is de afgelopen tijd wel vaker in het nieuws. Is het niet omdat ze bizarre boodschappen op Twitter plaatst, dan is het wel omdat er pikante foto’s van haar uitlekken. Het verhaal van ‘de foto’ houdt niet op bij die foto, er zit nog een verhaal achter. Dat ligt wat ingewikkeld, dus let op:
Zoals gezegd zijn Peaches Geldof en Cristina Curry vriendinnen en houden ze er een wilde levensstijl op na met veel feesten, drank en drugs. Van die wilde avonden verschijnen wel vaker foto’s, maar van de bewuste avond waarop de foto met Cristina gemaakt is, zijn er nog meer. Foto’s van een orgie waar Peaches Geldof op staat. De twee andere personen die ook op de foto staan, zijn geblurd. Nu wordt er dus gedacht dat Cristina één van die personen is, omdat ze op diezelfde avond dus ook halfnaakt met Peaches op de foto staat. Volg je het nog?

Wat er precies waar is, is niet bekend. Cristina laat op twitter weten ‘dat het een bullshit verhaal is zonder daadwerkelijk fotobewijs ’. Mocht er echt bewijs komen, dan lees je het hier als eerst!