Yolanthe wordt catwalkmodel

Celebs door Redactie Ze.nl
Yolanthe zal drie rondes lopen tijdens de show en loopt tijdens de finale met John Richmond mee aan zijn arm. Ze is, zoals dat zo mooi heet, het slotstuk van de show, wat voor een model een hele eer is.

De presentatrice heeft alle voor haar bedachte mode de afgelopen week doorgepast. "De hoofdredactrices van Vanity Fair en Vogue zitten front row, dus het is superbelangrijk," vertelt één van de direct bij de show betrokkenen. "De mode die hier getoond wordt, komt allemaal in de komende nummers van deze toonaangevende bladen."

Het 'modellenloopje' gaat Yolanthe makkelijk af: "Het loopje beheerst ze tot in de puntjes," vertelt de bron. Ze moet alleen nog oefenen op het in de plooi houden van haar gezicht. "John heeft alle modellen een emotieloze blik opgelegd tijdens de show. Hier moet Yolanthe nog op oefenen."

John Richmond heeft sterren als Madonna en George Michael gekleed, dus voor Yolanthe is het een spannend catwalkdebuut. Helaas voor de brunette kan haar man Wesley Sneijder niet bij de show zijn. Hij is deze week op trainingskamp, omdat hij de dag erna een Champions League-wedstrijd moet spelen.