Lifestyle / Celebs
Celebs

David Beckham wel vreemdgegaan?

De dame in kwestie is een prostituee uit Los Angeles, een voormalig collega van de Nederlands-Bosnische Irma. Kristin Davis, hun ex-werkgeefster, bevestigt Irma's verhaal. "Maar ik kan niet veel meer over haar zeggen dan dat ze een blanke Amerikaanse is, van in de dertig, uit New York," zegt ze.

"Ze heeft een paar weken geleden contact opgenomen met Irma en is bereid om haar verhaal voor de rechter te doen. Ze heeft ook contact gehad met Irma’s advocaat in Californië."

Kristin was de eigenaresse van een luxe escortbedrijf in New York, waar Irma en de nog onbekende dame gewerkt hebben. Niet alleen claimt Irma seks te hebben gehad met David, ook zouden ze een trio gedaan hebben. Of de Amerikaanse prostituee daarbij de derde persoon is geweest, wil Kristin niet bevestigen.

Beckham ontkent het verhaal van de escapades met Nici nog steeds in alle toonaarden. Hij zegt dat hij op de momenten die zij beschrijft, niet op de bewuste plekken geweest kan zijn. Vorige week verloren de Beckhams nog een rechtszaak tegen Irma. David eiste een schadevergoeding van 20 miljoen euro, omdat Irma's aantijgingen zowel zijn privéleven als zijn carrière schade aangedaan hebben. Helaas voor David gaf de rechter hem geen gelijk.

Wij zijn erg benieuwd wat hier uitkomt... En wat moet zwangere Vic wel niet denken?