Beauty / Lichaam
Lichaam

Demak'Up zoekt beautybloggers!

Demak'Up vindt het erg belangrijk dat hun producten niet alleen de huid reinigen en make-up effectief verwijderen, maar dat ze ook het natuurlijk herstel van de huid bevorderen. Daarom hebben ze het afgelopen jaar de reinigingsdoekjes nog verder verbeterd door zo veel mogelijk gebruik te maken van al het goede dat de katoenplant te bieden heeft.

Demak’Up is natuurlijk reuze nieuwsgierig wat jullie van hun producten vinden en daarom zijn ze op zoek naar enthousiaste beautybloggers die ze willen testen. Als je wordt geselecteerd dan ontvang je gratis een exclusief pakket bestaande uit een flink aantal Demak'Up-producten (waaronder de vernieuwde reinigingsdoekjes) met uitleg en informatie. Jij kunt deze dan testen en je ervaringen op je eigen blog plaatsen. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden aan het testschap verbonden.

Kortom: heb jij een eigen beautyblog en lijkt het je leuk om de vernieuwde producten van Demak’Up te testen? Stuur dan een mailtje naar emma@demakup.com met je naam, adresgegevens en de link naar je blog. Demak’Up selecteert een aantal bloggers en die krijgen het pakket binnenkort opgestuurd. Je kunt reageren t/m 15 april en er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Ga jij jezelf opgeven?