TIP: Webshop Satin Sleepers ( WIN!)

Winacties door Redactie Ze.nl

Grote kans dat je een kussensloop hebt dat past bij je dekbedovertrek, en (in ieder geval voor een groot deel) gemaakt is van katoen. Maar je staat er waarschijnlijk niet bij stil dat datzelfde katoen een grote invloed heeft op je haar en je gezichtshuid. Tenslotte is je hoofd gemiddeld acht uur per etmaal in aanraking met je kussensloop!

Satijnen kussenslopen zouden veel voordelen hebben. Het zou goed zijn voor je huid en je haar, de hydratatie van beiden bevorderen én gewoon lekker liggen! Te mooi om waar te zijn? Zo klinkt het ons inderdaad in de oren... Maar gelukkig heeft Satin Sleepers een aantal verklaringen voor al deze pluspunten. Doordat satijn zo glad is, voorkomt het knopen en klitten in het haar, waardoor gespleten haarpunten en haarbreuken worden tegengegaan. Het satijn zorgt om die reden ook voor glanzend haar én bevordert de hydratatie ervan. Ook voor je huid blijkt satijn een wondermiddeltje: dankzij de structuur van de stof absorbeert het geen vocht. Daardoor hydrateert je huid beter. Het stofje zou bovendien goed zijn als je last hebt van puisjes of acné. Klinkt top, toch?

 


Baadt het niet, dan schaadt het niet, en dus testten wij als redactie van Ze.nl twee kussenslopen uit. Inmiddels slapen we al een aantal weken prinsheerlijk op de zachte sloopjes, maar doen ze ook wat ze beloven?

Wat onze huid betreft merken we eerlijk gezegd nog weinig verschil, maar dat kan komen omdat je huid zich slechts één keer in de 28 dagen ‘ververst’. Je zou dus wat langer op een kussensloop moeten slapen, om hier daadwerkelijk verschil in te merken. Wat wel duidelijk te zien is, is dat ons kapsel er ’s ochtends veel minder ontploft uitziet! Ook glanst ons haar meer. Een tip is misschien: als je voor het slapen gaan een dikke dot nachtcrème op je gezicht hebt gesmeerd, wacht dan even totdat de crème helemaal ingetrokken is. Je loopt anders namelijk het risico om aan je kussensloop te blijven plakken. Verder liggen ze wel prinsheerlijk, dus mocht je last hebben van bovenstaande huid- en/of haarproblemen, dan zijn de kussenslopen van Satin Sleepers zeker het proberen waard.

Kussenslopen van Satin Sleepers zijn 70x45 centimeter, wat voor een kussensloop een standaard formaat is. Ze kunnen gewassen worden tot 40 graden Celcius, mogen in de droger en kunnen gestreken worden. De kussenslopen kosten €12,50 per stuk en €19,95 voor twee exemplaren van dezelfde kleur. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:


Ze.nl mag enkele exemplaren van de kussenslopen in de kleur ‘lichtroze’ weggeven! Om kans te maken op het boek moet je Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 16 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.