Beauty / Make-up
Make-up

Girlscene zoekt een beautyblogger!

De grootste meidensite van Nederland, Girlscene, is op zoek naar een nieuwe beautyblogger. Iemand die regelmatig producten test, haar ongezouten mening deelt, reviews schrijft, tips & tricks met lezeressen deelt en in tutorials laat zien hoe je make-up looks maakt. Ben of ken jij iemand die dit kan, en die het bovendien ontzettend leuk lijkt om te doen? Geef je dan op!

Voor wie?
Voor iedereen onder de 24 jaar! Als jij aardig make-up kan aanbrengen bij jezelf, of je zus, je vriendin, je nichtje... Geef jezelf of haar dan op!

Meedoen?
Maak een filmpje waarin je laat zien dat jij een echte beautyblogger bent. Leg je passie voor beauty uit, deel een review en vertel waarom juist jij geschikt bent voor deze leuke functie. Begin het filmpje met de zin: 'Hi, ik ben (naam) en ik wil dé beautyblogger van Girlscene.nl worden!'. Upload het filmpje het de titel 'Beautyblogger op Girlscene.nl' op YouTube en mail de link onder vermelding van 'Beautyblogger' naar info@girlscene.nlRegels?

Ben jij bereid om één keer per week een filmpje op te nemen? En daarbij voor langere tijd beautyblogger te zijn op Girlscene.nl? Stuur dan jouw filmpje op! Let op: het ingezonden filmpje is rechtenvrij en heeft een maximale duur van twee minuten.

Je kunt je filmpje tot 20 maart inzenden. Girlscene kiest de drie finalisten. Zij maken vervolgens ieder een filmpje over hetzelfde product, waarna lezeressen kunnen stemmen op hun favoriet!

Uitslag...
De drie finalisten worden door Girlscene geselecteerd. Creativiteit, originaliteit, spontaniteit en vooral enthousiasme worden gewaardeerd! Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie? Ga dan hard aan de slag en mail je filmpje naar Girlscene! Heel veel succes!

Kijk op de actiepagina van Girlscene voor meer informatie.

Ga jij meedoen?