10x leuk webshoppen voor je Valentijn

Maar een leuk cadeautje vinden is gemakkelijk gezegd, dan gedaan. Tip: kijk eens op de webshopverzameling Easyasbeans.com (staat voor 'doodeenvoudig'). Dit is de hippe broer van de verzamelsite Flavourites.nl (die we natuurlijk allemaal kennen) waarop je tientallen originele, unieke webshops voor mannen vindt!

Voor z'n iPad
Heeft hij al een iPad? Dan kun je hem verwennen met zo’n prachtige, basic iPad hoes van Manon Garritsen. De hoezen zijn gemaakt van lekker dik vilt en in allerlei kleuren te koop. Geen frutsels en franjes, maar gewoon een strak design waarmee hij voor de dag kan komen! Manon Garritsen verkoopt ook mooie  MacBook hoezen, iPhone hoezen en kussens. Ipad hoes vanaf  €25,- (Manongarritsen.com).

Slimme handschoen
's Winters is het bedienen van een iPhone of iPad niet zo handig. Met handschoenen aan werkt een touchscreen namelijk niet. Dus: handschoen uit, iPad/iPhone uit de tas en daarna de handschoen weer aan... Hoe omslachtig! Dat het ook anders kan, laat Freehands.com zien. Dit is een briljant concept waar je handschoenen kunt kopen, waarvan de duim en de wijsvinger 'open' kunnen. Héél smart. En een topcadeau voor je kanjer! Goed om te weten: er zijn ook dameshandschoenen te koop. Prijs vanaf $18,- (Freehands.com).

Romantiek op het nachtkastje
Wat een gezellig, sfeervol en romantisch lampje lijkt, dient tevens als een leuke ‘boekhouder’ als je klaar bent met lezen. Weet je mannetje precies waar hij de volgende avond verder kan met lezen! €50,- (Iobjectstore.com).

Warme handjes
Als hij je gaat masseren is het natuurlijk wel zo fijn dat hij warme handen heeft... En daar heb jij voor gezorgd, met deze hartvormige hotpacks. Even het hartje indrukken, en je lover heeft 30 minuten lang zalig warme handen. Precies lang genoeg voor een heerlijke massage... € 8,95 (Thegadgetcompany.nl).

Sexy guy
Vertel hem nog maar even hoe sexy je 'm vindt... Met dit T-shirt kan niemand om hem heen. En zeker jij niet! Het shirt werkt op batterijen waarmee knipperend in roze en blauw het woord ‘sexy’ verschijnt. Een ware eye-catcher als je samen op stap gaat. En nu maar hopen dat andere dames jouw sweetie niet ook érg sexy vinden... €19,95 (Ditverzinjeniet.nl).

Die eerste kus...
Op welke muziek gaven jullie elkaar de eerste kus? Laat de elpee inlijsten bij Covermania.nl en hang 'm op. Dat is pas echt kunst aan de muur! Dankzij het simpele kliksysteem kun je de plaat eenvoudig wisselen voor een ander exemplaar. Prijs €39,- (Covermania.nl).

Basic. Altijd goed!
De meeste mannen worden erg blij van deze mooie, basic T-shirts van Passeggio. Niet romantisch genoeg? Toch wel: hij is er immers dolgelukkig mee! De shirts van Passeggio worden door de fans geroemd vanwege de superkwaliteit (blijft ook na twintig keer wassen mooi) en de extra lange achterkant, waardoor het shirt gewoon in zijn broek blijft zitten. Maak ‘m blij en kies voor een Noshirt (zie je niet onder kleding) of voor het mooie Ashirt. Prijs €39,95 (Passeggio.com).

Smeren maar
Wij dames worden al intens gelukkig van mooie beautyproducten, maar de mannen kunnen er ook wat van. Weet je niet waarmee je zijn huid eens heerlijk kan verwennen? Kijk dan bij Skintewch.nl. Een heel mooi beautylabel met onder andere douchelotion en gezichtscrème uit Zwitserland, opgericht door mannen, voor mannen. Maar erg leuk om te geven door vrouwen... Prijzen vanaf €39,- (Skintech.nl).

Schone sokken
Misschien niet zo romantisch om te geven, maar wél heel erg handig zijn deze Sevensocks. Zoals de naam al zegt: zeven paar sokken, die komen in een handige verpakking en allemaal een eigen kleur stip hebben. Elke dag een schoon paar sokken! En door de stip je weet precies welke sokken bij elkaar horen. In zwart, grijs of donkerblauw, zeven paar voor €35,- (Sevensocks.nl).

Lekker knuffelen
Is hij veel op reis, heb je een LAT-relatie of wil je hem gewoon een origineel hebbeding geven? De Snooshy is erg leuk en niet alleen bij kinderen en vrouwen, maar ook bij mannen heel populair! Ze zijn dan ook super geestig en echte design exemplaren. Dit limited edition Valentijnsexemplaar kost € 27,50. (www.snooshy-shop.nl).

Fijne Valentijnsdag!