Wat geef je met Valentijn?

Cadeaus & hebbedingetjes door Martine

M&M's met persoonlijke boodschap
Je kunt je afvragen wie je er blijer mee maakt, je lover of jezelf, maar het is weer eens wat anders dan het geijkte kaartje: M&M's met jouw persoonlijke tekst erop! Extra leuk is dat je echte 'liefdeskleurtjes' kunt kiezen, bijvoorbeeld allemaal roze en rode M&M's. Je kunt jouw M&M's bestellen op http://www.mymms.nl/.  

Zeg het met... muziek!
Is jouw lover héél lief en heb je wat geld over deze maand, ga dan voor een liefdesrode iPod met alvast wat favoriete liedjes van jullie samen erop. Om het extra persoonlijk te maken, laat je een mooie tekst graveren op zijn iPod. Een regel uit jullie liedje, een persoonlijke berichtje... Het kan gratis wanneer je je iPod koopt in de online Apple-store.

Liefde & lachen
Krijg je de kriebels bij alleen al de gedachte aan zoetsappige dinertjes bij kaarslicht? Pak het dan dit jaar anders aan en reserveer een 'Kiss-a-licious Package' bij comedytheater Boom Chicago op het Leidseplein in Amsterdam. Een avondje Boom Chicago is sowieso al een aanrader, maar op 14 februari pakken ze het net even anders aan. Behalve een driegangen-diner, een aangepaste show, onbeperkt bier, fris en wijn wordt er een hilarische kuspresentatie gegeven door Professor Zuurmond... Boom Chicago claimt dat deze presentatie iedereen tot een heuse kus-prof maakt! Reserveren? Check de website!

Met jou zou ik wel een beschuitje willen eten...
Of een bagel! Valentijn valt op zaterdag dit jaar. Genoeg tijd voor de meesten dus om lekker lang uit te slapen en vervolgens een ontbijtje op bed te delen. Bagels & Beans bezorgen in Amsterdam, Badhoeverdorp, Amstelveen en Landsmeer overheerlijke ontbijtjes. Woon je daar nu niet, Google dan eens voor een ontbijtservice in jouw buurt. Kun je zelf ook lekker blijven liggen, de 14e...

De liefde van de man...
Tja, die gaat nog altijd door de maag. Je kunt je hoofd breken over de meest originele, rare, maffe cadeautjes, maar je doet hem vast ook een groot plezier als je hem eens culinair verwent. Is uit eten gaan te afgezaagd en houden jullie allebei van koken, ga dan zelf aan de slag en neem hem mee op kookworkshop! Kijk bijvoorbeeld eens op www.kookfabriek.nl of Google voor iets bij jou in de buurt.

Message in a bottle
Je kunt een kaartje sturen, altijd lief, maar je kunt ook een boodschap per flessenpost overbrengen! Op www.flessenpost.nl kun je helemaal zelf de stijl en inhoud van je flesje bepalen. Op het briefje binnenin zet je jouw persoonlijke boodschap. Je kunt hem bijvoorbeeld heel toepasselijk uitnodigen om mee te gaan naar een afgehuurd privé-eiland... Kijk op www.lakonia.be voor meer informatie.

Ten slotte...
Mannen blijven mannen. Degenen die ik naar hun wensen heb gevraagd, zeiden eigenlijk allemaal hetzelfde: "Het speelt niet zo bij ons. Een simpel kaartje is al leuk. Of wacht... een tv. Of nee, een striptease! Hm, dilemma!" Oftewel: maak het jezelf vooral niet te moeilijk!