Skullcandy Lowrider

Dan moet je zeker eens kijken naar de koptelefonen van Skullcandy! Misschien is het je al opgevallen dat je op straat steeds meer mensen met hoofdtelefonen ziet lopen in plaats van oordopjes, en dat is niet voor niets! Behalve dat het er stoer uitziet, is het geluid meestal ook veel beter, zonder dat je het extra hard hoeft te zetten. Vaak hoor je onderliggende tonen die je tijdens het dragen van oordopjes nog nooit waren opgevallen en het geluid klinkt in het algemeen dieper en dus beter.

Skullcandy is in 2003 opgericht en heeft een trouwe schare fans onder sporters en DJ's. Het is dan ook niet gek dat Skullcandy speciale sport- en dj-koptelefonen heeft ontwikkeld. In Nederland begint het merk ook steeds meer bekendheid te krijgen en een gemiddelde Free Record Shop of Media Markt heeft een aanzienlijke collectie Skullcandy hoofdtelefonen.

Bij het 'gewone' publiek is met name de Skullcandy Lowrider erg populair. Deze is minder groot dan andere modellen, en is verkrijgbaar in verschillende hippe kleurtjes: onder andere zwart, donkerrood met wit, roze, lila en mintgroen. Al enkele maanden lang bezocht ik de Media Markt regelmatig om verlekkerd naar de Lowriders te kijken en voor Kerstmis heb ik er dan eentje van mijn vader gekregen! Na de eerste keer muziek luisteren met de Lowrider heb ik mijn andere oordopjes niet meer aangeraakt. Wat een fantastisch geluid produceert deze koptelefoon! Daarnaast zit hij heel comfortabel en sluit hij veel externe geluiden uit, waardoor je veel minder gestoord wordt door bijvoorbeeld voorbijrazend verkeer. Dat kan natuurlijk ook gevaarlijk zijn, dus zet je muziek nooit zo hard dat je helemaal niks van buitenaf meer hoort! Het grote voordeel van de Lowrider vind ik zelf dat hij leuk staat en niet gigantisch groot is: het is niet het beeld van 'de koptelefoon met het meisje', maar meer 'het meisje met de gave koptelefoon'.

Ik zou zeggen: probeer ze een keer uit en je zult nooit meer anders willen!

Voor meer informatie en alle andere modellen van Skullcandy kun je kijken op www.skullcandy.com.

De Skullcandy Lowrider kost 49 euro en is onder andere te koop bij: