Sterrenkapper John Beerens op Ze.nl!

Make-up door Redactie Ze.nl

Haarstylist John Beerens was er vroeg bij: sinds zijn vijftiende is hij namelijk al actief in het kapperswereldje. Door hard te werken en veel te leren wist hij op 22-jarige leeftijd zijn eigen haarstudio te openen in Tilburg. Binnen één jaar had hij de titel Kampioen van Nederland in zijn pocket!

De naam John Beerens werd steeds bekender en al snel stond hij bekend als één van de grootste talenten binnen de branche. Als kroon op zijn werk ontving John in 2006 de Top Hair Award met de bijbehorende titel Beste Kapper van het Jaar Benelux.

John was onder andere als gastjurylid te zien bij het eerste seizoen van Holland\'s Next Top Model en ook verzorgde hij tijdens het populaire programma wekelijks het haar van presentatrice en topmodel Yfke Sturm.

En Yfke is niet de enige BN\'er van wie John het haar verzorgt. Ook Aukje van Ginneken, Rosanna Lima, Fajah Lourens, Sonja Silva, Mariska Bauer, Fedde le Grand, Glennis Grace en vele andere sterren heeft hij al voorzien van een prachtig kapsel. Kortom: John Beerens is heel terecht dé kapper van de sterren te noemen!

John gaat elke maand een column schrijven voor Ze.nl over het leven van een haarstylist in een BN\'er-wereldje en ons de beste adviezen op het gebied van haar geven!

Want, je weet: als je haar maar goed zit...